U bevindt zich hier: Info    Vervoer    Busreizen    Dream Class

Dream Class

Nightliner: luxe sleep class

De ultieme buservaring!
Snowtravel presenteert: de Nightliner Luxe sleep class.
De Nightliner voldoet aan uiterst hoge kwaliteitseisen en aan de meest revolutionaire technologieën. De rit naar de bergen was nog nooit zo comfortabel, veilig, zuinig en milieuvriendelijk tegelijk.

Klaar voor een exclusieve reis?
De nieuwe generatie van Luxe sleep class is gebouwd om klanten zoals u op luxueuze wijze 'in vervoering' te brengen, om ervoor te zorgen dat u tijdens de busreis geniet en dat u kan beschikken over uw eigen vrijheid. In deze Luxe sleep class beschikt u over all vrijheid wanneer u rustig wilt gaan liggen en wegdommelen of wilt u de benen de strekken. U kan ook op het benedendek rustig blijven zitten met uw
vriend(in)(en) en iets nuttigen uit de bar, een filmpje meepikken en genieten van de luxe. Dit alles is mogelijk dankzij alle aanwezige comfort: TV, muziekinstallatie, DVD, bar, toilet, ...
U krijgt het al warm? Geen probleem, deze Luxe sleep class is uitgerust met een airconditioning die geregeld kan worden in 3 verschillende zones. 

Tussen al die luxe en fun door, zou men haast vergeten te slapen. Zelfs dat belooft leuk te worden, want deze Luxe sleep class (dubbeldek) is op het bovendek uitgerust met 30 vaste en 'echte' bedden (8 dubbel bedden en 14 singel bedden, geen omgebouwde stoelen), alsook 8 vaste stoelen. Slapend reizen wordt echt een unieke belevenis.
Het benedendek is enkel uitgerust met 24 stoelen. Zo kan u kiezen om vroeg of laat onder de wol te kruipen. De indeling van de busconfiguratie gebeurt door Snowtravel zelf. Voorkeuren kunnen meegegeven worden bij de boeking. In de mate van het mogelijke wordt hier rekening mee gehouden. Snowtravel gaat er vanuit dat de koppels een dubbelbed zullen delen. (deken is aanwezig, hoofdkussen dient u zelf voor te zorgen)

Wij wensen u een fantastisch ervaring!
De Nightliner staat Snowtravelklaar voor het nieuwe winterseizoen. U hoeft er enkel nog een rode loper bij te verzinnen. En niet vergeten uit te stappen bij aankomst.

Boekingsinfo
Overzicht shortski’s met Nightliner

Deze bus is te boeken op aanvraag, gedurende de hele winter.
Voor inlichtingen en offerte, bel vrijblijvend 011 23 53 33.
Luxe sleep class met 20 bedden is ook te boeken op aanvraag!

 
 
Nightliner