U bevindt zich hier: Info    Vervoer    Busreizen

Busreizen

NAAR DE SNEEUW MET DE LUXEAUTOCAR IN **** OF ROYAL CLASS

Wenst u ontspannen te genieten van uw wintersportvakantie? Dan is reizen met de autocar beslist een goede keuze!
Wij bieden u op onze autocars steeds minimum **** of ROYAL CLASS aan. RELAX-ZETELS met aanzienlijk meer beenruimte. De handige voet- of beensteun garandeert een schokvrije slaaphouding.
De kans bestaat dat er combinaties van reisbestemmingen per autocar mogelijk is. De combinaties worden altijd gemaakt in het traject van de verste bestemming. Het is mogelijk dat er onderweg moet overgestapt worden op een pendelbus.

SNOWTRAVEL garandeert u luxeautocars uitgerust met dubbele beglazing / individuele verlichting en verluchting / bar met warme en koude dranken / stereo / video / toilet / skibak.
In de autocar mag niet gerookt worden!
Het is verboden om eigen alcoholische dranken te verbruiken in de autocar.
 

 

Heen- en Terugreis

HEEN- EN TERUGREIS

Het vertrek van de reizen is meestal op vrijdagavond (tenzij anders vermeld).
De aankomst in het wintersportoord is voorzien rond 8 u. op zaterdagmorgen (tenzij anders vermeld). Uiteraard is dit uur afhankelijk van de verkeersdrukte en de weersomstandigheden.
Bij de terugreis is de aankomst in België (HASSELT) gepland rond 8u. Bij shortski's met thuiskomst op weekdagen is de aankomst meestal voorzien rond 5.30 's morgens in Genk. (afhankelijk van weer en verkeer)
De zitplaatsen in de autocar worden op voorhand vastgelegd. Indien voorkeur vooraan of achteraan in de autocar, gelieve dit bij reservatie door te geven. Naar gelang de beschikbaarheid wordt er rekening mee gehouden.
 

Opstapplaatsen

 • GENT (ca. 17u.30)
 • ANTWERPEN (ca. 18u.30) 
 • GROOT BIJGAARDEN (ca. 18u.)
 • LEUVEN (ca.18u.30)
 • AARSCHOT (ENKEL TIJDENS KROKUS EN PASEN 1° WEEK - ca. 18u.45)  
  OF
  LUMMEN (ALLE REIZEN BEHALVE KROKUS EN PASEN 1° WEEK - ca. 19u.15)
 • HASSELT (ENKEL TIJDENS KROKUS EN PASEN 1° WEEK - ca. 20u.)  
  OF
  GENK (ALLE REIZEN BEHALVE KROKUS EN PASEN 1° WEEK - ca. 20u.)
 • EXTRA OPSTAPPLAATS TIJDENS KROKUS EN PASEN 1° WEEK: LOMMEL (ca. 19u.)

Wij kozen voor een beperkt aantal opstapplaatsen, zodat u niet de ronde van België moet maken voordat u de grens overgaat. De definitieve opstapplaatsen worden per reis bepaald op basis van het aantal inschrijvingen per regio.
De uren kunnen worden aangepast in functie van het traject van de autocar.

Extra opstapplaatsen kunnen bij de reservatie worden aangevraagd vanaf 15 personen.

Royal Class

    

First Class

First Class: reis mee in extra luxe en comfort

Naast onze Royal class bussen kan u ook kiezen voor FIRST CLASS-BUSSEN op bepaalde reizen.

Excellente dubbeldekker
De grenzen van het comfort werden verlegd, zodat uw busreis een luxueuze en ultrafijne reiservaring wordt.

48 Luxe fauteuils
Een First Class-bus heeft een andere indeling: er staan 3 stoelen in een rij in plaats van 4, zoals bij een standaard Royal Class. De zetels zijn aanzienlijk breder (ongeveer 10 cm) en dit grotere zitcomfort is meteen voelbaar. Bovendien geniet u van meer bewegingsvrijheid. Dat klinkt als muziek in de oren.

Praktisch
Voor de First Class-bussen betaalt u slechts een supplement* van € 45 per zetel (te boeken naar gelang beschikbaarheid).

First Class: reis als een echte VIP.

KROKUS (vr.28/02 – zo.09/03/2014):

PASEN 1 ° WEEK (vr.04/04 – zo.13/04/2014):


supplement*

Mocht Snowtravel door omstandigheden niet (meer) in staat zijn de reis in First Class uit te voeren, dan kan u nog altijd reizen in een standaard Royal Class. Het supplement wordt teruggestort.
Voor elke reisbestemming zijn er combinaties per autocar mogelijk. De combinaties maken we per nabijgelegen skigebied. Het is mogelijk dat er onderweg moet worden overgestapt op een pendelbus (naargelang de inschrijvingen). De bedoeling hiervan is om u sneller op uw vakantiebestemming te krijgen. 

 

 

 

 

 
 

Sleeping Class

    

Dream Class

Nightliner: luxe sleep class

De ultieme buservaring!
Snowtravel presenteert: de Nightliner Luxe sleep class.
De Nightliner voldoet aan uiterst hoge kwaliteitseisen en aan de meest revolutionaire technologieën. De rit naar de bergen was nog nooit zo comfortabel, veilig, zuinig en milieuvriendelijk tegelijk.

Klaar voor een exclusieve reis?
De nieuwe generatie van Luxe sleep class is gebouwd om klanten zoals u op luxueuze wijze 'in vervoering' te brengen, om ervoor te zorgen dat u tijdens de busreis geniet en dat u kan beschikken over uw eigen vrijheid. In deze Luxe sleep class beschikt u over all vrijheid wanneer u rustig wilt gaan liggen en wegdommelen of wilt u de benen de strekken. U kan ook op het benedendek rustig blijven zitten met uw
vriend(in)(en) en iets nuttigen uit de bar, een filmpje meepikken en genieten van de luxe. Dit alles is mogelijk dankzij alle aanwezige comfort: TV, muziekinstallatie, DVD, bar, toilet, ...
U krijgt het al warm? Geen probleem, deze Luxe sleep class is uitgerust met een airconditioning die geregeld kan worden in 3 verschillende zones. 

Tussen al die luxe en fun door, zou men haast vergeten te slapen. Zelfs dat belooft leuk te worden, want deze Luxe sleep class (dubbeldek) is op het bovendek uitgerust met 30 vaste en 'echte' bedden (8 dubbel bedden en 14 singel bedden, geen omgebouwde stoelen), alsook 8 vaste stoelen. Slapend reizen wordt echt een unieke belevenis.
Het benedendek is enkel uitgerust met 24 stoelen. Zo kan u kiezen om vroeg of laat onder de wol te kruipen. De indeling van de busconfiguratie gebeurt door Snowtravel zelf. Voorkeuren kunnen meegegeven worden bij de boeking. In de mate van het mogelijke wordt hier rekening mee gehouden. Snowtravel gaat er vanuit dat de koppels een dubbelbed zullen delen. (deken is aanwezig, hoofdkussen dient u zelf voor te zorgen)

Wij wensen u een fantastisch ervaring!
De Nightliner staat Snowtravelklaar voor het nieuwe winterseizoen. U hoeft er enkel nog een rode loper bij te verzinnen. En niet vergeten uit te stappen bij aankomst.

Boekingsinfo
Overzicht shortski’s met Nightliner

Deze bus is te boeken op aanvraag, gedurende de hele winter.
Voor inlichtingen en offerte, bel vrijblijvend 011 23 53 33.
Luxe sleep class met 20 bedden is ook te boeken op aanvraag!

 
 
Nightliner