U bevindt zich hier: Info

Info

OPGEPAST SNEEUWPRET IN ZICHT!

Beste Snowtravellers,

Met trots presenteren wij onze nieuwe website voor de winter 2015-2016.

Familiereizen, shortski's, bedrijfsincentives of skireizen in groep, we hebben een veelzijdig aanbod dat inspeelt op elke verwachting. Ook dit jaar werden weer alle bestemmingen in de brochure met veel aandacht samengesteld. Ontdek zelf de ruime keuze aan zorgeloze vakanties! We hebben een aantal vaste waarden waarvan de charme en kwaliteit bij vele gasten al bekend is maar ook nieuwe, bijzondere bestemmingen die wachten om door jou ontdekt te worden. Kortom, deze winter beleef je nieuwe wintersportervaringen met het hele gezin, goede of nieuwe snowtravelvrienden.

Onze reizen kenmerken zich door eenvoud, duidelijkheid en kwaliteit. Jarenlang al biedt Snowtravel een waaier aan reizen op een hoger niveau aan. Hotels met veel meer dan enkel de essentie van een hotel, op of dicht bij de piste, lekker eten, sauna en relax faciliteiten.... en dit zowel voor de weekreizen, tijdens en naast de schoolvakanties als bij de shortski’s.  Alles is aanwezig! Snel handelen is daarom ook onze beste tip daar de plaatsen natuurlijk beperkt zijn.

Ook de manieren waarop we op onze bestemming geraken zijn uitgebreid met verschillende formules en mogelijkheden naar wens van de klant.  Met de auto, het vliegtuig, een luxe touringcar of zelfs een private luxueuze sleepcoach.  U ziet het, we blijven innoveren.

Dus niet enkel het vervoer, het verblijf en een skipas. Wij begeleiden jullie tijdens de reis van vertrek tot aankomst. Op alle reisbestemmingen is onze eigen reisleiding aanwezig die samen met het monitorenteam een activiteitenprogramma organiseert.

Tijdens de schoolvakanties staan de kinderen centraal. De kinderen worden door onze monitoren in de watten / sneeuw gelegd, van bij het ontbijt tot aan het slapen gaan! Wij zorgen voor de skiles in voormiddag, namiddagbegeleiding op de piste of in het hotel, activiteiten na het skiën,….
De volledige begeleiding en skilessen zowel voor de volwassenen als kinderen worden verzorgd door onze Nederlandstalige monitoren.
Het vervoer, het hotelverblijf, de skilessen, de  avondactiviteiten,… die aangeboden worden zijn steeds inbegrepen in de prijs, enkel je skimateriaal is niet inbegrepen.. Maar opgelet: tijdens de paasvakantie zijn er verschillende reizen waar het skimateriaal GRATIS is voor de kinderen tot een bepaalde leeftijd. Ook zijn er in deze periode zeer interessante kinderkortingen zoals in de hotels Alpendorf, Zinnkrügl, Alpenhof, Sporthotel Wagrain, Steiner, Marietta, en meerdere hotels in Livigno, … .
Hierdoor onderscheidt Snowtravel zich wezenlijk van diverse andere reisorganisaties. Onze gasten staan bij ons steeds centraal. Als Snowtravelklant nemen we voor jou de nodige tijd en bieden we de beste service aan zodat iedereen "meer" uit zijn vakantie kan halen.

Wij zijn er zeker van dat we iedereen weer wat kunnen aanbieden en bespreken dit graag nog verder tijdens een persoonlijk gesprek en beantwoorden graag uw vragen hieromtrent.

Bekijk ons volledig aanbod en nieuwigheden op deze website en volg ons op facebook.

Kristel, Katrien, Nathalie, Wim & het Snowtravelteam