U bevindt zich hier: Bestemmingen    Italië    Livigno

DETAILS Livigno

Gebied:  
Livigno

Hoogte:  
1816 - 2797 m

Afstand:  
Brussel - Livigno: 930 km

Alpineski:  
Pistes: 115 km  
 40 km
 55 km
 20 km

Liften:

11
13
6

Snowboard:  
Snowpark met halfpipe (140 m), … en boardercross bij de Campo Scuola op de Mottolino

Langlauf:

40 km

Website:  
www.skipasslivigno.com

KLIK OP DE KAART OM TE VERGROTEN
 

SKIGEBIED Livigno

Het sneeuwdorp Livigno (1 816 m) is door zijn gezelligheid en sneeuwzekerheid uitgegroeid tot een beroemd wintersportgebied. Het dorp strekt zich als een lint uit langs de 6 km lange weg die door het smalle dal slingert. Het centrum wordt gekenmerkt door de autovrije voetgangerszone, die dwars door het dorp loopt. Het is heerlijk shoppen in de talrijke taxfreeshops. Hier vindt u mooie sport- en kledingzaken, talrijke elektrozaken en parfumeries waar u niet zomaar voorbij kunt lopen.

Dit zonnig, hooggelegen gebied (tot 2 797 m) garandeert sneeuwrijke pistes van november tot april. De pistes zijn geschikt voor alle niveaus, met wijde open pistes voor beginners en zwarte pistes voor de gevorderden. Bovendien is Livigno een tiefschneeparadijs.

Eenmaal in Livigno kunt u de auto gewoon aan de kant laten staan. Mottolino Fun Mountain en Carosello 3000 zijn elk op één flank van het dal gelegen en niet rechtstreeks met elkaar verbonden, met daartussen het lang uitgestrekte dorp. Gratis skibussen pendelen tussen de twee skistations van Livigno.                                                                                                   

Na een sportieve dag vol ski- of snowboardfun belandt u als vanzelf in één van deze après-skibars: Tea Del Vidal of Stalet. Zo duurt de dolle pret nog enkele uurtjes langer.