U bevindt zich hier: Monitoren informatie    Stages en opleidingen    Stages BVSI Ski

Stages BVSI Ski

BVSI: De Belgische Vereniging van Sneeuwsport-Instructeurs vzw.

In de benaming werd “Ski” vervangen door “Sneeuwsport”, naar analogie met de aanpassing in de internationale benaming. BVSI is een nationaal opleidingsorgaan dat sinds 1989 internationaal erkend is. BVSI is lid van INTERSKI en IVSI, “International Federation of Snowsport Instruktors”. Door zijn deelname aan de congressen van IVSI en INTERSKI volgt BVSI alle belangrijke ontwikkelingen op de voet, hetzij op het vlak van techniek, pedagogisch aanpak, nieuwe materialen… Zodoende kunnen de cursussen blijvend beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Opleiding skileraars

  • Opleiding niveau initiator, instructeur en skileraar
  • Voorbereidende stages voor de drie cursusniveau’s
  • Technische stages voor upgraden eigen skiniveau

BVSI initiator

Om te kunnen deelnemen moet je geslaagd zijn in de toelatingsproef. Deze proeven worden zowel op binnenlandse skibanen als in het buitenland georganiseerd. De cursussen zelf lopen eveneens in binnen- en buitenland.

BVSI instructeur en skileraar

Deze cursussen lopen in het buitenland. Zoals voor niveau initiator zit er in deze cursussen een gedeelte techniek, een deel didactiek en een module theorie.

BVSI technische stages

Wil je aan je eigen skitechniek werken, dan bieden de technische stages hiervoor de mogelijkheid. Ze gaan van basisparallel tot en met bulten-, diepsneeuw- en wedstrijdtechnieken. De Allerheiligenweek is traditioneel onze eerste grote topper van het seizoen. Bekijk het programma voor de juiste data en prijzen: www.snowtravel.be/nl/pages/Programma.html.

 

Voor inlichtingen kan je terecht op secretariaat BVSI:

tel./fax. 013 52 25 56


maandag van 14u.00 – 17u.00.

dinsdag en woensdag van 20u.00 – 22u.00


Meer informatie kan je ook vinden op de website:

www.bvsi.be of www.bvsi-abis.be

E-mail: info@bvsi-abis.be