Interview Hotel Falkensteiner Carinzia

‘Welcome home’, zelfs op vakantie

“Falkensteiner in 4 woorden: actie, entertainment, onthaasten en genieten”

Van klein pension tot internationale hotelgroep. In 1957 openden Josef en Maria Falkensteiner een klein pension in het Pustertal in Zuid-Tirol. Niemand had kunnen vermoeden dat dit kleine pensionnetje 60 jaar later zou uitgroeien tot een van de meest succesvolle vakantiehotelgroepen uit Centraal-Europa, gerund door een familie.

Wat maakt de hotels van Falkensteiner zo
uniek?

“In elk hotel hebben we het karakter en de unieke eigenheid behouden. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: overal vind je een combinatie van alpine nuchterheid, familiewaarden, betrouwbaarheid, oprechte gastvrijheid en die typische zuidelijke levenshouding. Het culinaire aanbod, de architectuur, de kwaliteit en het onmiskenbare ‘welcome home’-gevoel: aan alles herken je meteen het unieke karakter van Falkensteiner.” 

Jullie hebben intussen maar liefst 30 hotels en appartementencomplexen in 7 landen.

“Klopt, zo hebben we voor elke gast precies het juiste hotel. Meer te vinden voor een gastronomisch weekend met je partner of een culturele trip naar een Europese hoofdstad? Zalig relaxen op een strandvakantie of toch liever wat sportiever met vrienden?
Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia is bijvoorbeeld een actief resort met bijna eindeloze mogelijkheden voor Sportliefhebbers en wellnessliefhebbers. Dankzij de prachtige ligging aan de voet van het Karinthische Nassfeld, naast het dalstation van de Millennium Express, kunt u vooral genieten van het wintersportplezier.  De 2400 m2 grote Acquapure Spa nodigt u uit om te ontspannen.

Wat is jullie ultieme doel?

“Elke gast van inchecken tot uitchecken gelukkig maken met onvergetelijke vakantiemomenten. Bekroonde kwaliteit, een uitgebreid dienstenaanbod, actieve gastvrijheid en unieke lokale ervaringen vormen dan ook de basis. Welk Falkensteiner-hotel je ook kiest, je geniet van magische momenten dankzij de gastronomische lekkernijen van het hoogste niveau, heerlijke wellnessen waterwerelden, het Acquapura Spa-wellnessprogramma, liefdevolle kinderopvang en een breed scala aan sporten en activiteiten.”