Interview Hotel Nesslerhof

EEN OASE VAN WELZIJN IN DE BERGEN

Midden in het Grossarldal, omgeven door het prachtige berglandschap van het SalzburgerLand, ligt een bijzondere plek van welzijn die wij graag met u willen delen: “Het Wellness Hotel Nesslerhof “.

Veel mensen weten dat de Skiwelt amadé een bijzondere wintersportbestemming is. Maar slechts enkelen weten dat er ook geweldige gezondheids- en wellnessfaciliteiten zijn in het Grossarltal.

Waarom zou u een keuze moeten maken tussen een romantische reis of een wellnessvakantie?


In het romantische hotel Nesslerhof kan u van beiden genieten. Welkom in het warme nest van Tina en Hermann Neudegger! Beleef de romantiek samen met uw partner en familie en ontvlucht het alledaagse leven in de rustgevende wellness. Een wellnessoase die niets te wensen over laat, hier vindt u alles voor een ontspannend verblijf.
 

Wat maakt een verblijf in hotel Nesslerhof zo bijzonder?


Hier wordt naar je geluisterd, zelfs als je niets zegt. Hier wordt perfect aangevoeld wat de gast wilt en verlangt, heel het team is hiervoor getraind. Hier worden je dromen waar gemaakt! Dit weerspiegelt zich in de veelheid aan diensten die Nesslerhof aanbiedt. Wellness wordt hier pure ontspanning voor lichaam en geest. De "Waterwereld" doet zijn naam eer aan: een royaal panoramisch binnenbad met verwarmd buitenbad, 8 soorten sauna's, gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen en lichaamsbehandelingen, pure verwennerij.

Gastvrijheid en ontspanning in de puurste vorm wachten op u!


Comfort en gastvrijheid in een prachtig kader omringt door het mooiste berglandschap. Iedereen voelt zich hier thuis, zowel singels, koppels, gezinnen en zeker de kinderen worden niet vergeten. Nesslerhof is het perfecte hotel voor al wie rust en ontspanning zoekt. Een oase voor skiërs, carvers, langlaufers en wandelaars.
 

Het enige wat je moet doen is je ogen sluiten en genieten!


Wellness is pure ontspanning voor lichaam en geest.
Sluit je ogen, laat je verwennen en laat de rust tot je doordringen!
Voel hoe de stress van het dagelijks leven langzaam verdwijnt.

Welkom in een wereld van culinaire hoogstandjes?


In Nesslerhof is men er zich van bewust dat gastronomische keuken deel uitmaakt van een perfecte vakantie! In ieder van ons schuilt immers een fijnproever. Chef-kok Hermann Neudegger wil zijn eigen hoogwaardige slagerijproducten delen met zijn gasten. De slagerij staat voor kwaliteit, vakmanschap en passie, gecombineerd met hoogwaardige Oostenrijkse grondstoffen en verfijnd met verse kruiden en specerijen uit de regio. Dit resulteert in unieke vleesproducten zoals de Karreespeck, Schopfspeck, Wilde Wiener en nog veel meer.