Momenteel gesloten

Vacature Allround toerismetalent (m/v) gezocht

Vacature Allround toerismetalent (m/v)

Ben je een nauwkeurige en dynamische duizendpoot met sterke commerciële en administratieve vaardigheden

Zit je 365 dagen per jaar met vakantie in je hoofd, hou je ervan de mensen te begeleiden in hun keuze en ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt dit met de nodige flexibiliteit...

Interesse… en ga je deze slalom niet uit de weg.


Mensen bijstaan met en begeleiden in hun keuze voor de gepaste vakantie 
Verkoop aan telefoon / per mail ...
Verwerking en ordelijk bijhouden van boekingen, afpunten en verwerken van inkomende boekingen en aanvragen (hetzij telefonisch, mail, webboeking), …
Je hebt een neus voor het organiseren van individuele tot pakketreizen en elk probleem verdwijnt onder jouw hoede als sneeuw voor de zon.
Communicatie met de hotels en een perfecte opvolging van de boekingen. (Kamerlijsten, speciale wensen van de klant,… tussen hotels <=> klant <=> Snowtravel).
Je neemt een lawine aan administratieve en organisatorische taken voor je rekening en je springt administratief bij met diverse andere taken om je collega’s te ondersteunen.
M.a.w. :Je bent iemand die het eerste contact met de klant voor zijn rekening neemt, en deze begeleid in zijn keuze.

Nieuw kantoor te Hasselt

Dit zouden een aantal taken van jouw pakket kunnen zijn...

- Je neemt verantwoordelijkheid en initiatief, en je bent de eerste die de spreekwoordelijke zwarte piste op durft.
- Je werkt gestructureerd en zelfstandig. Je bent zeer nauwkeurig en zet altijd de puntjes op de ski.
- Je bent iemand met veel doorzicht en je vindt altijd de veilige weg naar beneden, ook buiten piste.
- Jou moeten ze maar één keer de weg wijzen in het gebied, en je bent al beneden vóór iedereen. En de tweede keer? Dan kun jij al op eigen initiatief voorskiën.
- Je bent even sociaal als een aangeschoten Nederlander in de après-skihut en je bent klantgericht en communicatief sterk ingesteld, zowel telefonisch als per mail.
- Je beheerst het Nederlands uitstekend en wanneer Duits, Frans en Engels op je piste komen, vormen ze geen obstakel voor jou.
- Je bent stressbestendig, vliegt niet uit de bocht tijdens de seizoensdrukte en hebt geen probleem om te blijven tot  na de après-ski. Tijdens de seizoensdrukte ben je flexibel inzetbaar en weekendwerk hoort er af en toe bij.
- Je slalomt zonder problemen tussen de meeste informaticatoepassingen zoals MS Office. Kennis van Adobe Photoshop en/of InDesign is een pluspunt.
- Ervaring in de sector of actief deelgenomen hebben aan een ski- of snowboardvakantie is een pluspunt. Geen zorgen: je hoeft heus niet te carven tijdens je sollicitatiegesprek!
Tip: afhankelijk van jouw talenten/pluspunten kan het takenpakket aangepast worden

Aanbod:

Snowtravel biedt je een boeiende vaste, partime of voltijdse job met een marktconform loon.
Je komt terecht in een klein en koelbloedig familiaal team, maar met een warm hart en een toffe aangename werksfeer.
Je werkt voor Snowtravel, een sterk merk in de niche van de reiswereld, een kwaliteitslabel dat je met fierheid kunt uitdragen.
Je werkt voor een financieel zeer gezond bedrijf dat de afgelopen jaren mooie resultaten realiseerde en deze opnieuw investeert in de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie

Interesse?

Ben je helemaal gesmolten voor deze vacature en denk je hét talent te zijn waarnaar wij op zoek zijn? Laat je ambitie niet koud worden en stuur je cv met motivatiebrief snel naar wim@snowtravel.be!