Periode
Terug naar overzicht
Filter ons aanbod

AMERIKAN****

Italië - Livigno

Omschrijving
LIGGING:

Aan hotel Amerikan ligt de sleeplift voor beginners, u hoeft enkel de straat over te steken. Van daaruit is er meteen verbinding met de gondelbaan van de Carosello 3000. De skibus, die u gratis tot bij de liften van Mottolino of Carosello 3000 brengt, stopt op 50m van het hotel.
 
FACILITEITEN:

Hotel Amerikan behoort tot de tophotels van Livigno.  Laat u aangenaam verrassen door patron Donato! 
Het restaurant van het Amerikan serveert heerlijke gerechten, die bereid zijn met authentieke ingrediënten
Dagelijks start het diner met een uitgebreid buffet van hapjes, gevolgd door 3 gangen.

Ontdek het nieuwe SPA-wellnesscentrum, ontworpen voor diegenen die het willen hun geest zuiveren en genieten van momenten van pure ontspanning. Probeer waterstralen van de jacuzzi, de weldadige hitte van de sauna en biosauna, de damp van het Turkse bad (stoombad), de heilzame eigenschappen van de aromatische douche en de rust van de relaxruimte. In een stijlvolle omgeving die wordt gekenmerkt door een aangename sfeer, kunt u genieten van een ontspannende massage en regenererende lichaamsbehandeling.. Massages (tegen betaling) en fitness vervolledigen het aanbod.
Het hotel beschikt over een schitterend binnenzwembad. (kinderen toegelaten tot 17u) Het zwembad wordt gezuiverd door een elektrolyse systeem, een systeem met respect voor het milieu. Het zwembad is gezuiverd met klassiek zeezout dat een natuurlijk en biologisch ontsmettingsmiddel is, waardoor het water schoon, gezond en kristallijn is.  Met de techniek van het zout wordt het water therapeutisch, irriteert de ogen niet, irriteert het de gevoelige huid niet en geeft het een sensatie van welzijn aan het lichaam. 
Hotel Amerikan wil promotor zijn van bergtoerisme dat weet te innoveren met volledig respect voor het milieu en het landschap. Dit toont zich reeds bij het ecologische zwembad en laadstation voor elektrische voertuigen.
 
KAMERS:

Kamers in hoofdgebouw: moderne, comfortabele 2,3,4 -persoonskamers met bad of douche, wc, haardroger, tv, tel., internetverbinding en safe.
Verschillende kamertypes mogelijk op basis van beschikbaarheid.

MAALTIJDEN:
Half pension: welkomstdrank (enkel bij weekreizen), ontbijtbuffet, menukeuze met saladebuffet.
 
 
 • Aan de piste
 • Bar
 • Fitness
 • Garage
 • Half pension
 • Huisdieren toegestaan
 • Internet
 • Laadpunt elektrische wagens
 • Lift in hotel
 • Massages
 • Minibar op kamer mits betaling
 • Relaxruimte
 • Safe op de kamer
 • Sauna
 • Skiberging
 • Skiverhuur vlakbij het hotel
 • Solarium
 • Wifi
 • Wijnkelder
 • Zwembad
Thema's
Snowtravel organiseert stages in het buitenland voor de betere skiër/snowboarder of voor de skiër/snowboarder die zich wil voorbereiden op een opleiding.

Deze stages kunnen zijn: freeride, touring, buiten piste, buckelstage, alle terrein en voorbereiding op hoger niveau.

Er wordt een trainer ingehuurd met minimumniveau skileraar.  Dit kan zowel een Belgische als een buitenlandse trainer zijn.

REIZEN MET STAGES Shortski’s: Meer info over data vindt u in het programma. In de prijstabel onder kolom TYPE.
Kerstmis Meer info over data vindt u in het programma. In de prijstabel onder kolom TYPE.
Pasen 2° week: LIVIGNO: hotel Amerikan**** en hotel Alpen Village***
Hemelvaart: buckelstage: Meer info over data vindt u in het programma. In de prijstabel onder kolom TYPE.
De stage is facultatief en extra te betalen. Aanvragen bij reservatie.

Voor meer info, contacteer Snowtravel: 011/23.53.33.

********************************************************************************************************************************************************

SINGLE, SKI & FUN

Je skiet graag, maar liever niet alleen?
Een single supplement zet je liever om in een lekker drankje terwijl je de kamer deelt met een reisgenoot?
Zin om eens andere mensen te leren kennen, die net als jij, zin hebben om nieuwe plekken te ontdekken in een ontspannen ongedwongen sfeer?

In mooie hotels, met een groep andere Vlaamse singles
- Met luxe autocar
- Met skilessen/skibegeleiding op eigen niveau
- Met verschillende activiteiten (afhankelijk van het gebied)
- Après ski’s
- Culinaire avond/huttenavond
- Pornobob/Rodelen
- Sneeuwscootertocht
- Fakkeltocht
- Skitocht
- Wine-tasting
- Mountainbiken op sneeuw
- …
 
De periode van de Single, Ski & Fun reis kan u vinden door op onderstaande link te klikken.

Livigno

Dit zonnig, hooggelegen gebied (tot 2 797 m) garandeert sneeuwrijke pistes van november tot april. De pistes zijn geschikt voor alle niveaus, met wijde open pistes voor beginners en zwarte pistes voor de gevorderden. Bovendien is Livigno een tiefschneeparadijs.

Eenmaal in Livigno kunt u de auto gewoon aan de kant laten staan. Mottolino Fun Mountain en Carosello 3000 zijn elk op één flank van het dal gelegen en niet rechtstreeks met elkaar verbonden, met daartussen het lang uitgestrekte dorp. Gratis skibussen pendelen tussen de twee skistations van Livigno.                                                                                                   

Na een sportieve dag vol ski- of snowboardfun belandt u als vanzelf in één van deze après-skibars: Tea Del Vidal de allegra of de  Stalet. Zo duurt de dolle pret nog enkele uurtjes langer.
 
Livigno Mooi skigebied tussen twee nationale parken ingebed

Livigno ligt op een hoogte van 1816 meter tussen de nationale parken van de Stelvio en het Engadin. Het winterseizoen loopt van november tot en met mei. Deze data zeggen genoeg over de sneeuwzekerheid van dit gebied.

Geïsoleerde ligging
Livigno ligt beschermd tussen twee hoge bergketens in en heeft daardoor een droog en uitzonderlijk zonnig klimaat, maar het kan er in de winter wel behoorlijk koud worden. Door deze inneralpine ligging vangt dit gebied vooral in het begin en aan het eind van het seizoen veel sneeuw. Het dal bestaat uit twee zijden, de Carosello-flank en de Mottolino-flank die worden gescheiden door een weg.

Laatbloeier
Door de geïsoleerde ligging was Livigno een laatbloeier in wintersportland. De eerste skilift verscheen in 1958 en in 1964 waren er nog altijd maar vier hotels en diezelfde skilift. Tegenwoordig is het skigebied van Livigno met meer dan 115 kilometer aan pistes en 33 liften best groot. De pistes strekken zich uit aan twee kanten van het langgerekte dal (Livigno is maar liefst vijf kilometer lang), waarbij je tussen de 2797 meter hoge Carosello en de 2796 meter hoge Vetta Blesaccia het meest interessante deel van het skigebied vindt.

Zeer brede en lange pistes
De twee flanken zijn niet met elkaar verbonden door liften, maar er is wel de hele dag een goed functionerend en gratis bussysteem met drie routes. De hellingen zijn grotendeels rood, zwart en beperkt blauw. Maar laat je hier niet door afschrikken, de rode pistes zijn zeker de moeilijkste rode pistes niet en zouden in sommige andere gebieden voor blauw doorgaan. De breedte en de prima preparatie van pistes zorgen ervoor dat de pistes eenvoudig aanvoelen.

Lang niet alle liften zijn supersnel of high-tech, maar ondanks dat is de doorstroming in het gebied vlot. Beetje bij beetje vervangt het gebied de liften.

Belastingvrij dorp
In het dorp zelf zijn veel winkels, dankzij de belastingvrije status, te vinden en je komt dan ook niets tekort in dit levendige dorpje. Van alcohol, high-tech tot parfums: alles is hier te vinden. Maar belangrijker voor de gemiddelde wintersporter is ook dat er genoeg materiaalwinkels te vinden zijn voor de skihuur of aanschaf van materiaal en kleding.
 
LIVIGNO MOGELIJKE REISWEG:
Afstand Livigno 930km vanaf Brussel.

1° mogelijkheid:         AACHEN(E314) - KEULEN(E40-A4) - KOBLENZ - KARLSRUHE - STUTTGART - ULM - KEMPTEN - FÜSSEN - REUTTE - FERNPASS - IMST - LANDECK - PFUNDS - SUSCH(ZW.) - ZERNEZ(ZW.) - LIVIGNO(I.)
 
2° mogelijkheid:         LUXEMBURG - METZ(FR.) - STRASBOURG - BASEL - ZURICH(ZW.) - blijven volgen tot afslag DAVOS    (moeilijke pas) - in DAVOS FLUËLAPASS tot SUSCH - ZERNEZ(ZW.) - in ZERNEZ rechtdoor (niet naar ST.MORITZ) - tunnel LIVIGNO (I.)

                LET OP! Informeer of de passen zijn geopend via teletekst of VTB / VAB.


TREIN-VEREINATUNNEL  +/- 44 EURO per doortocht.
TUNNEL LIVIGNO +/- 45 EURO *
TOL ARLBERGTUNNEL +/- 10 EURO per doortocht.
OOSTENRIJK VIGNET 10-dagen +/- 12 EURO
ZWITSERLAND VIGNET +/- 45 EURO
TOL FRANKRIJK (METZ - STRASBOURG) +/- 2 x +/-10 EURO per doortocht.

*EXTRA INFORMATIE ivb met met de huidige uurregeling van de tunnel.  
Deze tunnel is éénrichtingsverkeer dus afwisselend geopend voor toegang tot Zwitserland of toegang tot Italië.

Munt La Schera tunnel – La Drossa (Livigno - Zwitserland) 
DAGELIJKS 24 UUR GEOPEND
VAN MAANDAG T/M ZONDAG DAGELIJKS 24 UUR GEOPEND: Doorgaand verkeer op afwisselende eenrichtingsbasis.
OP ZATERDAG VASTE DOORGANGSTIJDEN MET ALTERNEREND EENRICHTINGSVERKEER.
 
Uurschema (geldig vanaf  18/12/18 – hele jaar 24/24 - 7/7 open)

Maandag: doorlopend
Dinsdag: doorlopend
Woensdag: doorlopend
Donderdag: doorlopend
Vrijdag: doorlopend
Zaterdag: doorlopend**
Zondag: doorlopend
 
** Uurschema op zaterdag

Van 24.00 tot 06.00: transit op afwisselende eenrichtingsbasis
Van 06.00 tot 09.00: open van Livigno naar Zwitserland
Van 10.00 tot 18.00: open van Zwitserland naar Livigno
Van 18.00 tot 24.00: transit op afwisselende eenrichtingsbasisOPGELET : Voor de meeste landen in en rond de Alpen zijn winterbanden  + winteruitrusting verplicht. (bij een eventueel ongeval en u voertuig is niet uitgerust met winterbanden + uitrusting is het in sommige gevallen mogelijk dat u in gebreke wordt gesteld, als het kan worden aangetoond als oorzaak van het ongeval, zoals langere remweg,... )

Met het vliegtuig

Afstand Livigno - luchthaven 
luchthaven  Innsbruck 178km
luchthaven  Milaan Bergamo 188km
luchthaven Friedrichshafen 197km
luchthaven Zürich 205km
luchthaven Milaan Malpensa 273km
luchthaven  Verona 280km
luchthaven  Basel 294km
 

COMFORT

Aantal personen: 2 tot 4
Reizen: 158A/19, 509.1DC/19, 036.1DC/19, 036.2DC/19, 509DC/19, 478.1DC/19, 509.2DC/19, 478DC/19, 286A/19, 036.2S/19, 036.1S/19, 061A/19, 229A/19, 478.2DC/19, 036A/19
Kamerfaciliteiten: Badkamer met douche of bad, toilet, haardroger, tv, kluisje, telefoon, WI-FI op kamer en balkon. (3 - 4de bed is een sofabed/uittrekbed)
Gescheiden slaapruimte: nee
Kamergrootte: ca. 19-25m²

De foto’s en grondplannen gelden als voorbeeld en zijn nooit representatief voor alle kamers van hetzelfde type.

SUPERIOR

Aantal personen: 2 tot 4
Reizen: 036.1S/19, 229A/19, 061A/19, 478DC/19, 158A/19, 036.2S/19, 036.1DC/19, 036.2DC/19, 036A/19, 509.2DC/19, 509.1DC/19, 286A/19
Kamerfaciliteiten: Badkamer met douche of bad, toilet, haardroger, tv, kluisje, telefoon, WI-FI op kamer en balkon. (3 - 4de bed is een sofabed/uittrekbed)
Gescheiden slaapruimte: nee
Kamergrootte: ca. 22-33m²

De foto’s en grondplannen gelden als voorbeeld en zijn nooit representatief voor alle kamers van hetzelfde type.

SUITE

Aantal personen: 2 tot 6
Reizen: 229A/19, 036.2S/19, 061A/19, 286A/19, 036.2DC/19, 036A/19, 158A/19, 036.1S/19
Kamerfaciliteiten: Badkamer met douche of bad, toilet, haardroger, tv, kluisje, telefoon, WI-FI op kamer en balkon. (5 - 6de bed is een sofabed/uittrekbed)
Gescheiden slaapruimte: ja
Kamergrootte: ca. 40-50m²

De foto’s en grondplannen gelden als voorbeeld en zijn nooit representatief voor alle kamers van hetzelfde type.

Periode Thema Vervoer Prijs Kamer Skipas Info Boeken Code
Van: Za 22/02/20
Tot: Za 29/02/20
/ a.png € 1165 € 247 BOEKEN 158A/19
Van: Vr 06/03/20
Tot: Do 12/03/20
/ dc.png € 810 € 233 BOEKEN 478.1DC/19
Van: Di 10/03/20
Tot: Zo 15/03/20
/ dc.png € 725 € 188 BOEKEN 478.2DC/19
Van: Vr 27/03/20
Tot: Do 02/04/20
/ dc.png € 780 € 213 BOEKEN 509.1DC/19
Van: Vr 06/03/20
Tot: Zo 15/03/20
/ dc.png € 1290 € 247 BOEKEN 478DC/19
Van: Vr 27/03/20
Tot: Zo 05/04/20
50+Reis dc.png € 1150 € 223 BOEKEN 509DC/19
Van: Di 31/03/20
Tot: Zo 05/04/20
/ dc.png € 700 € 173 BOEKEN 509.2DC/19
Van: Za 04/04/20
Tot: Za 11/04/20
/ a.png € 920 € 202 BOEKEN 229A/19
Van: Za 11/04/20
Tot: Vr 17/04/20
Skipas free a.png € 895 € 0 BOEKEN 286A/19
Periode Vervoer Kamer Prijs Boeken Code
Skipas Info
Van: Za 22/02/20
Tot: Za 29/02/20
a.png € 1165 BOEKEN 158A/19
€ 247
Van: Vr 06/03/20
Tot: Do 12/03/20
dc.png € 810 BOEKEN 478.1DC/19
€ 233
Van: Di 10/03/20
Tot: Zo 15/03/20
dc.png € 725 BOEKEN 478.2DC/19
€ 188
Van: Vr 27/03/20
Tot: Do 02/04/20
dc.png € 780 BOEKEN 509.1DC/19
€ 213
Van: Vr 06/03/20
Tot: Zo 15/03/20
dc.png € 1290 BOEKEN 478DC/19
€ 247
Van: Vr 27/03/20
Tot: Zo 05/04/20
dc.png € 1150 BOEKEN 509DC/19
€ 223
Van: Di 31/03/20
Tot: Zo 05/04/20
dc.png € 700 BOEKEN 509.2DC/19
€ 173
Van: Za 04/04/20
Tot: Za 11/04/20
a.png € 920 BOEKEN 229A/19
€ 202
Van: Za 11/04/20
Tot: Vr 17/04/20
a.png € 895 BOEKEN 286A/19
€ 0
SLUITEN
Wij gebruiken cookies om het voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met de cookies kunnen onze partners en wij advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.