Periode

BUSREIZEN

NAAR DE SNEEUW MET EEN LUXE AUTOCAR

 
Wenst u ontspannen te genieten van uw wintersportvakantie? Dan is reizen met de autocar beslist een goede keuze!
Snowtravel garandeert u luxe autocars uitgerust met dubbele beglazing / individuele verlichting en verluchting / bar / stereo / video / toilet / rookvrij.
Wij bieden u 5 verschillende bussen aan op onze reizen ( meer info over type bus per reis vindt u ook in het programma bij icoontje  ):
 
 1. Royal Class:  inbegrepen voor reizen met reiscode ... B/18 of weekreizen buiten seizoen (tenzij anders vermeld).
 2. First Class:    inbegrepen voor reizen met reiscode ... FC/18.
 3. Sleep Class*: inbegrepen voor shortski's met reiscode ... B/18* - afhankelijk van de busplanning kan de Sleep Class ook ingeschakeld worden tijdens de weekreizen.
 4. Dream Class: inbegrepen voor reizen met reiscode ... DC/18.
 5. Livigno Express: inbegrepen voor reizen met reiscode ...DX/18


Voor de weekreizen tijdens de schoolvakanties kunnen de verschillende types autocar bijgeboekt worden:
Overzicht supplement :
 
  Kerst     Nieuwjaar Krokus Pasen 1 Pasen2
 Royal Class          
 First Class          
 Sleep Class          
 Dream Class          
 Dream Class Livigno          
 Livigno Express          


*In geval van overmacht, ongeval, mechanisch defect, file, hevige sneeuwval, … of welke overmacht dan ook, kan het gekozen type autocar vervangen worden door elke type autocar dat er beschikbaar is. 

Indien in het geval van overmacht een ander type autocar ingezet wordt, worden de volgende tarief gehanteerd als compensatie:
​Voor de weekreizen tijdens de schoolvakanties ten opzichte van een Royal Class: (prijzen per persoon).
Compensatie autocar Sleep Class: € 0 per persoon - per rit.
Compensatie autocar First Class: € 20 per person - per rit.
Compensatie autocar Dream Class: € 40 per persoon - per rit. (alle bestemmingen).
Compensatie autocar Livigno Express € 40 per persoon - per rit
 
​Voor alle shortki’s ten opzichte van een Sleep Class of een Royal Class: (prijzen per persoon).
Compensatie autocar First Class: € 10 per persoon - per rit.
Compensatie autocar Dream Class: € 20 per persoon - per rit. (alle bestemmingen).
Compensatie autocar Livigno Express € 20 per persoon - per rit

Busreizen: vermelde data in overzicht zijn vertrek- en aankomstdagen in België.

De zitplaatsen in de autocar worden op voorhand vastgelegd. Indien voorkeur voor bepaalde zitplaatsen in de autocar, gelieve dit bij reservatie door te geven. Naargelang de beschikbaarheid wordt er rekening mee gehouden.

De kans bestaat dat er combinaties van reisbestemmingen per autocar mogelijk zijn. De combinaties worden altijd gemaakt in het traject van de verste bestemming. Het is mogelijk dat er onderweg moet overgestapt worden op een pendelbus of taxi.

Door de nieuwe wetgeving inzake rij- en rusttijden van de chauffeurs is het mogelijk dat de transfers naar de piste gebeuren met een plaatselijke (ski)bus.

Het is verboden om eigen alcoholische dranken te verbruiken in de autocar.
HEEN-EN TERUGREIS

Het vertrek van de reizen is meestal ’s avonds voorzien (tenzij anders vermeld).
De aankomst in het wintersportoord is voorzien rond 8u 's morgens (tenzij anders vermeld). Uiteraard is dit uur afhankelijk van de verkeersdrukte en de weersomstandigheden.
Bij de terugreis is de aankomst in België (GENK) gepland rond 8u 's morgens. Bij shortski’s met thuiskomst op weekdagen is de aankomst meestal voorzien rond 5.30u ’s morgens in Genk (afhankelijk van weer en verkeer). 

ROYAL CLASS
Al onze Royal Class bussen zijn standaard uitgerust met airco, dubbel glas, dvd, luchtvering en een dubbel remsysteem. Verder is er een koelkast en een toilet voor noodgevallen aanwezig. Boven elke stoel bevindt zich een leeslampje en een blower. De Royal Class autocar heeft Royal Class stoelen met een stoelafstand van min. 94,5 cm. De rugleuning is in slaapstand verstelbaar en aan de stoel is een beenplankje en voetensteun bevestigd.

Een comfortabele manier van reizen. Vele passagiers zijn u al voor gegaan en hebben genoten van een goede reis en een fijn verblijf.
SLEEP CLASS
’s Avonds vertrekt u vanuit België met de Sleep Class.
’s Nachts slapend reizen en de volgende dag uitgerust op uw bestemming.

- Alle shortski's met reiscode ...B/17 worden met een Sleep Class gereden.
- De bus wordt rond middernacht omgebouwd in volledig horizontale bedden.
Extra kussentje of dekentje voor in de autocar is geen overbodige luxe.
Autocar (Niet roker) met airco, toilet, bar en DVD.
- In geval van overmacht wordt de Sleep Class vervangen door een luxeautocar in Royal Class of First Class.
- Door de nieuwe wetgeving inzake rij- en rusttijden van de chauffeurs is het mogelijk dat de transfers naar de piste gebeuren met een plaatselijke (ski)bus.
- Combinaties van reisbestemmingen per autocar mogelijk. De combinaties worden altijd gemaakt in het traject van de verste bestemming. Onderweg wordt er overgestapt op een pendelbus of taxi.
FIRST CLASS
First Class = Business Class reizenNaast onze Royal Class bussen kan u ook kiezen voor FIRST CLASS-BUSSEN op bepaalde reizen.

Excellente dubbel- of enkeldekker
De grenzen van het comfort werden verlegd, zodat uw busreis een luxueuze en ultrafijne reiservaring wordt.

Enkeldekker FIRS CLASS = LIVIGNO
De enkeldekker First Class rijdt enkel op livigno, deze heeft de mogelijkheid om via de tunnel Livigno te bereiken zonder dat er moet overgestapt worden. Op deze enkeldek zijn er wel geen beenplankjes voorzien zoals met de dubbeldek.

Luxe fauteuils
Een First Class-bus heeft een andere indeling: er staan 3 stoelen in een rij in plaats van 4, zoals bij een standaard Royal Class. De zetels zijn aanzienlijk breder (ongeveer 10 cm) en dit grotere zitcomfort is meteen voelbaar. Bovendien geniet u van meer bewegingsvrijheid. Dat klinkt als muziek in de oren.

Praktisch
Voor de First Class-bussen betaalt u slechts een supplement van € 50 per zetel op de prijs van de royal class bus. (te boeken naar gelang beschikbaarheid).
Deze bus kan geboekt worden bij volgende reizen: klik hier voor programma

Mocht Snowtravel door omstandigheden niet (meer) in staat zijn de reis in First Class uit te voeren, dan kan u nog altijd reizen in een standaard Royal Class. Het supplement wordt teruggestort.
Voor elke reisbestemming zijn er combinaties per autocar mogelijk. De combinaties maken we per nabijgelegen skigebied. Het is mogelijk dat er onderweg moet worden overgestapt op een pendelbus (naargelang de inschrijvingen). De bedoeling hiervan is om u sneller op uw vakantiebestemming te krijgen.
DREAM CLASS

Dream Class: Skireizen met extra luxe en slaapcomfort


De ultieme buservaring!
Snowtravel presenteert: de DREAM CLASS.
De Dream Class voldoet aan uiterst hoge kwaliteitseisen en aan de meest revolutionaire technologieën. De rit naar de bergen was nog nooit zo comfortabel, veilig, zuinig en milieuvriendelijk tegelijk.

Klaar voor een exclusieve reis?
De nieuwe generatie van Dream Class is gebouwd om klanten zoals u op luxueuze wijze 'in vervoering' te brengen, om ervoor te zorgen dat u tijdens de busreis geniet. In deze Dream Class beschikt u over alle vrijheid wanneer u rustig wilt gaan liggen en wegdommelen of de benen strekken. U kan ook op het benedendek rustig blijven zitten met uw reisgezelschap en iets nuttigen uit de bar, een filmpje meepikken en genieten van de luxe. Dit alles is mogelijk dankzij alle aanwezige comfort: tv, muziekinstallatie, DVD, bar, toilet, ...
U krijgt het al warm? Geen probleem, deze Dream Class is uitgerust met een airconditioning die geregeld kan worden in 3 verschillende zones. 

Tussen al die luxe en fun door, zou u haast vergeten te slapen. Zelfs dat belooft leuk te worden, want deze Dream Class (dubbeldek) is op het bovendek uitgerust met 28 vaste, 'echte' bedden (8 dubbel bedden en 12 single bedden, geen omgebouwde stoelen), alsook 8 vaste stoelen. Slapend reizen wordt echt een unieke belevenis.
Het benedendek is enkel uitgerust met 24 stoelen. Zo kan u kiezen om vroeg of laat onder de wol te kruipen. De busconfiguratie gebeurt door Snowtravel zelf. Voorkeuren kunnen meegegeven worden bij de boeking. In de mate van het mogelijke wordt hier rekening mee gehouden. Snowtravel gaat er vanuit dat de koppels een dubbelbed zullen delen (deken is aanwezig, hoofdkussen dient u zelf voor te zorgen).

Wij wensen u een fantastisch ervaring!
De Dream Class staat Snowtravelklaar voor het nieuwe winterseizoen. U hoeft er enkel nog een rode loper bij te verzinnen. En niet vergeten uit te stappen bij aankomst.

Praktisch
- Shortski’s met Dream Class: zie programma reiscodes met … DC/17
- Deze bus kan geboekt worden bij volgende weekreizen: kolom optie Dream Class.
Op de reizen met eigen vervoer is het mogelijk om de Dream Class te reserveren, hiervoor betaalt u een supplement per zetel (voor de reizen naar Livigno: xxx € per zetel, inclusief taxi).
Prijzen zie reis meer info.

- Deze bus is te boeken op aanvraag, gedurende de hele winter.
- DREAM CLASS met 20 bedden is ook te boeken op aanvraag!

Boekingsinfo: Overzicht shortski’s met Dream Class:  reiscodes met ... DC/xx of DX/xx

Voor inlichtingen en offerte, bel vrijblijvend 011 23 53 33.

VIP CLASS
Vip-bus, status is luxe!
Ambitieuze reizigers kiezen voor het allerbeste, omdat zij weten wat belangrijk is. Zij hebben immers oog en gevoel voor eindeloos comfort. Zoals zij zijn, zo zijn ook hun relaties. Stijlvol en geraffineerd. Daarom kiezen VIP's nu éénmaal voor VIP-comfort.
Kunnen reizen in een harmonisch VIP-interieur onder het genot van een cocktail en het plezier van een video-film, of een zakelijk telefoontje kunnen doen in een ontspannen sfeer, dat maakt de VIP-bus zo uitzonderlijk geschikt. En niet te vergeten: de meetingroom voor mini-meetings. Zo'n compleet geheel van luxe en verzorgde service is de excellente formule voor gewaardeerd succes.
 
 • Moderne multimedia installatie
 • Zakelijk en leder interieur
 • Video projectie tunnel
 • Luxe keukenhoek
 • Wireless Internet Access Point (op verzoek)
 • Draadloos spraakinstallatie
 • Digitale televisie
 • Mogelijkheid hostess service (op aanvraag)
 • Cateringservice (op aanvraag)
 • en nog veel meer

Deze bus is te boeken op aanvraag, gedurende de hele winter.
Voor inlichtingen en offerte, bel vrijblijvend 011 23 53 33.

 
LIVIGNO EXPRESS
Livigno Express: extra luxe, slaapcomfort en snel ter plaatse


Een Dream Class met net iets meer!
Livigno is een van de topbestemmingen van Snowtravel. Dit skigebied in Italië is bereikbaar via een tunnel. In tegenstelling tot de gewone Dream Class, kan deze nieuwe Livigno Express door de tunnel. Hierdoor reist u in alle luxe vlot en tot aan het hotel. De Livigno Express voldoet aan alle hoge kwaliteitseisen en nieuwe technologiën. Uw rit naar de bergen was nog nooit zo comfortabel, en vlot.


Klaar voor een exclusieve reis?
De nieuwe generatie van Dream Class is gebouwd om klanten zoals u op luxueuze wijze 'in vervoering' te brengen, om ervoor te zorgen dat u tijdens de busreis geniet. In deze Dream Class beschikt u over alle vrijheid wanneer u rustig wilt gaan liggen en wegdommelen of de benen strekken. U kan ook  rustig blijven zitten met uw reisgezelschap en iets nuttigen uit de bar, een filmpje meepikken en genieten van de luxe. Dit alles is mogelijk dankzij alle aanwezige comfort: tv, muziekinstallatie, DVD, bar, toilet, ...
U krijgt het al warm? Geen probleem, deze Dream Class is uitgerust met een airconditioning die geregeld kan worden in 3 verschillende zones. 

Tussen al die luxe en fun door, zou u haast vergeten te slapen. Zelfs dat belooft leuk te worden, want deze Dream Class uitgerust met 2 vaste, 'echte' bedden. Slapend reizen wordt echt een unieke belevenis.
Zo kan u kiezen om vroeg of laat onder de wol te kruipen. De busconfiguratie gebeurt door Snowtravel zelf. Voorkeuren kunnen meegegeven worden bij de boeking. In de mate van het mogelijke wordt hier rekening mee gehouden. Snowtravel gaat er vanuit dat de koppels een dubbelbed zullen delen (deken is aanwezig, hoofdkussen dient u zelf voor te zorgen).

Wij wensen u een fantastisch ervaring!
De Dream Class staat Snowtravelklaar voor het nieuwe winterseizoen. U hoeft er enkel nog een rode loper bij te verzinnen. En niet vergeten uit te stappen bij aankomst.

Praktisch
- Shortski’s met Dream Class: zie programma reiscodes met … DX/18
- Deze bus kan geboekt worden bij volgende weekreizen: kolom optie Livigno Express

SLUITEN
Wij gebruiken cookies om het voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met de cookies kunnen onze partners en wij advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die zowel wij als onze partners hebben verkregen met behulp van deze cookies.