Lodge 3

  • Bad of douche, haardroger
  • WC
  • TV, telefoon, Wifi
  • Minibar
Voldoende ruimte om te ontspannen en te slapen. Kom binnen en ontdek het uit! Geen interesse in nutteloze toeters en bellen? Perfect, want deze kamers zijn praktisch en doordacht. Sluit de deur achter je en laat je recht op het bed in je lodge vallen. Maak je geen zorgen, de speciale matras zal je vangen. Deze past zich optimaal aan uw lichaam aan, zodat uw spieren 's nachts echt kunnen ontspannen. 'S Morgens, na je diepe slaap, heb je het gevoel alsof je herboren bent - en kun je aan het volgende avontuur beginnen. Waar wacht je op?
Natuurlijk hebben deze kamers ook een grote badkamer, een tv, USB-aansluitingen en een balkon met uitzicht op de bergen waar u eenvoudig kunt rondhangen en genieten van de rust. Zodat u het contact met de buitenwereld niet verliest, kunt u uw avonturen delen met uw vrienden thuis en de Wifi gebruiken.
Foto’s en grondplannen gelden als voorbeeld en zijn nooit representatief voor alle kamers van zelfde type. Gedetailleerde info over hotel zoals check-in, 3de bed .. kan u hier vinden.