Momenteel gesloten

Nassfeld- Hermagor


Laat u verrassen!
En ontdek de zonnige kant van het skiën in Oostenrijk. Een breed scala aan pistes, moderne liften en entertainment zowel op als naast de piste zijn slechts enkele van de redenen waarom Nassfeld is uitgeroepen tot een van de top tien skigebieden van Oostenrijk. Een extra bonus zijn de 100 extra uren zon per seizoen die Nassfeld geniet in vergelijking met skigebieden ten noorden van de Alpen. Nassfeld heeft zelfs een speciale Sun Ski Safari waarmee gasten de hele dag in de zon kunnen skiën!
Entertainment op en naast de piste
Wat uw leeftijd of sport ook is, de regio Nassfeld heeft precies wat u zoekt: toppistes, geweldig amusement, interessante cultuur, lekker eten en nog veel meer. In totaal 110 km aan pistes en 30 ultramoderne liften brengen skiërs en snowboarders van het ene hoogtepunt naar het andere. De pistes zijn bijna altijd in prima conditie en als er geen sneeuw valt kan dit goed opgevangen worden door de honderden sneeuwkanonnen. Het gebied heeft een verrassende grootte van meer dan 100 kilometer piste. Je kunt er een schitterende afdaling maken van ruim zeven kilometer, de Carnia-afdaling die helemaal tot in Tröpolach loopt. Ideaal als afsluiter van de dag om daarna in enkele leuke après-ski-barretjes de dag af te sluiten.
 
Naast de populaire Karinthische keuken maken de Italiaanse invloeden het culinaire landschap van Nassfeld echt uniek. U kunt kiezen uit 25 skihutten en restaurants direct in het skigebied. Er zijn net zo veel schilderachtige herbergen en uitstekende restaurants als klassieke skihutten en sneeuwbars waar u na de stilstand van de liften nog lang van après-ski kunt genieten.

Onze hotels

Falkensteiner Carinzia****

Ski In - Ski Out Skiverhuur vlakbij hotel Wellness Zwembad

FRANZ ferdinand Mountain Resort

Aan de skipiste/skilift Skiverhuur vlakbij hotel Wellness Sauna