Arlberg


De Arlberg staat van oudsher bekend om zijn alpine schoonheid, de sneeuwzekerheid tot in het dorp en de uitstekende pistecondities. 88 van de modernste kabelbanen en liften bieden de hoogste standaard t.a.v. veiligheid en comfort. Trendsetting is ook de ARLBERG-CARD, de herbruikbare high-tech-skipas, die zonder aanraking de skilift-toegang opent. 305 km voor afdalingen, de best geprepareerde pistes voor elk niveau, sportieve uitdagingen op steile hellingen en diepe sneeuwafdalingen, snowboard-funparks, carving-gebieden, permanente circuits en veel gezellige ontmoetingspunten zorgen voor afwisseling en plezier. Ski Arlberg kent meerdere deelskigebieden die elk hun eigen karakter hebben. De sportieve skiërs zullen zich waarschijnlijk het meeste thuis voelen in St. Anton am Arlberg, terwijl families in het skigebied van Warth en Sonnenkopf meer op hun plek zijn.
 
St.Anton/ St.Christoph/ Stuben
Gelegen op 1.304, 1.800 en 1.407 meter boven de zeespiegel, is dit een van de regio's met de meeste sneeuw in Oostenrijk en bovendien slaagt het er nog steeds in om fantastische manieren te bieden om in alle glorie van de winter te genieten! Genoeg te doen voor zowel beginners als gevorderden, al is het iets minder geschikt voor beginners. Voor de freestylers en freerider is het skigebied van St. Anton een waar paradijs dankzij de vele offpiste mogelijkheden en de funparks The Funslope en Stanton Park. Het laatste funpark ligt in het Rendl skigebied, bereikbaar dankzij de vrij nieuwe Rendlbahn.
Lech/ Oberlech/ Zurs
Het skigebied van Lech, Ski Arlberg, is verdeeld over 4 bergen en biedt perfecte omstandigheden voor zowel families als off-piste liefhebbers. Je kunt prachtige skitochten maken richting Warth-Schröcken, Zürs am Arlberg en St. Anton am Arlberg. Aan sneeuw is nooit een gebrek in Lech, in het gebied valt jaarlijks een grote hoeveelheid sneeuw.
Warth-Schröcken
Warth ligt aan de Hochtannberg-pass; die de verbinding vormt tussen de skigebieden van Bregenzerwald, Lechtal en Arlberg. Beginners en niet al te fanatieke gevorderden zullen echter genoeg hebben aan het skigebied van Warth zelf.
Run of Fame
Op de RUN of FAME kunnen skiërs door het hele skigebied Ski Arlberg op een nieuw, spectaculair skicircuit gaan. Het 85 kilometer lange circuit met een hoogteverschil van 18.000 meter loopt van St.Anton / Rendl via Zürs en Lech naar Warth en weer terug, en is opgedragen aan die ski-pioniers en sterren van sport en film die ooit op ski's zaten deze besneeuwde hellingen af ​​en liet hun sporen achter. Wintersporters hebben gemiddeld een dag nodig voor de RUN of FAME. Het circuit kan op bijna elk punt in het skigebied worden betreden. Volg de RUN of FAME-symbolen op het piste-geleidingssysteem. De RUN of FAME Days staan ​​in het teken van genieten van skiën en eten op dit skicircuit. In overeenstemming hiermee kunnen wintersporters zich verheugen op exclusieve culinaire hoogstandjes uit de regio in talloze restaurants en skihutten langs de run. Daarnaast zijn er ook culinaire lekkernijen verkrijgbaar bij de Auenfeldjet verbindende skilift en bij HALL of FAME bij de Flexenbahn-kabelbaanverbinding.

Onze hotels

Arlberg****

Op wandelafstand van de liften In het centrum Skiverhuur vlakbij hotel Wellness

Hotel Gotthard****S

In het centrum