Momenteel gesloten

Zillertal 

Voor gepassioneerde wintersporters is Zillertal een topbestemming. Beginners en sportieve skiërs vinden er beiden hun favoriete tracks. Zillertal is onderverdeeld in 5 skigebieden. De Zillertal Super Skipas zorgt ervoor dat alle skiliften in het Zillertal voor jou beschikbaar zijn.

Skigebied Mayrhofen

Skigebied Mayrhofen is een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk. Dankzij de gondelliften Penkenbahn en Ahornbahn is het skigebied razendsnel bereikbaar en geniet je van de mooiste pistes en de fijnste bergrestaurants. Kenmerkend is dat de pistes veelal boven de 1.500 meter liggen waardoor je goede sneeuwcondities hebt tot laat in het seizoen. Skigebied Mayrhofen is tevens direct bereikbaar vanuit Finkenberg, Hippach, Tux, Vorderlanersbach en Schwendau.
 
Goede sneeuwcondities en prachtige almhutten

Skigebied Mayrhofen is een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk. Vanuit het dorp heb je via de Ahornbahn en de Penkenbahn toegang tot een uitgebreid pistenetwerk. Het skigebied heeft iedereen wat te bieden en omdat bijna alle pistes hoger liggen dan 1.500 meter zijn de sneeuwcondities er prima. Tijdens het skiën kom je langs tal van almhutten en bergrestaurants, de één nog mooier en gezelliger dan de ander. Hier komen wintersporters graag voor terug! 

Doe de Harakiri

De Harakiri piste is met 78% de steilste skipiste van Oostenrijk en staat in de top 7 van de meeste bizarre pistes ter wereld. Je hebt 100% moed nodig voor de allerzwartste piste in het Zillertal - de Harakiri in Mayrhofen. De in 2003 geopende piste heeft een lengte van 2 kilometer en is voor velen hét hoogtepunt van de dag. Alleen voor ervaren skiërs de in goede conditie verkeren, let op: de piste kan zeer ijzig zijn! Het is ook geen gewone afdaling. Het is de Harakiri - en hij verdient respect, want met een hellingshoek tot 78 procent is hij alleen voor absolute experts. Voor de meesten is het het hoogtepunt van de dag, zo niet van de hele wintervakantie.

Klaar voor deze bijzondere afdaling in Mayrhofen? Twijfel je of je de hara-kiri wel aankan? Probeer dan de niet zo extreme piste 12, de DevilsRun. De steile helling aan het einde wordt door de lokale bevolking ook als de "Harakiri-test" beschouwd. Wie hier veilig naar beneden komt, is klaar voor de steilste pistebelevenis van Oostenrijk!
Bruisende après-ski

Mayrhofen behoort tot de populairste après-ski bestemmingen van de Alpen. Na een heerlijke dag skiën kun je in veel bars en cafés terecht waar je het feest zo groot en laat kunt maken als je zelf wilt. De après-ski in Mayrhofen is erg bekend. De populairste tenten zijn: Bruck'n Stadl, Elchbar, ICE bar, Harakiri Bar, Scotland Yard pub en Arena Night Club.

Onze hotels

Hotel Gasthof Brucke***

Ski In - Ski Out Sauna Vegetarische keuken Bar