SNOWTRAVEL CLINICS

 
Snowtravel Clinics organiseert stages in eigen beheer die door mensen van Snowtravel of in samenwerking met andere worden gegeven. Alle lesgevers hebben het niveau van A-trainer of gelijkwaardig.
Hoe beter je iets kan, hoe leuker het meestal wordt. En dat is zeker het geval bij skiën. Wanneer je alle pistes aankan, alle technieken meester bent dan worden de bergen je speeltuin.
En daar gaan we voor bij de Snowtravel Clinics. Fun en een positieve beleving staan bovenaan in de agenda. We zorgen ervoor dat je geniet van elke afdaling door je techniek optimaal te gaan verbeteren.
TIP: STEL ZELF JE STAGE SAMEN
Proef je graag van alles een beetje? Schrijf je dan in voor een Snowtavel Clinic: uniek is dat alle stages combineerbaar zijn en aangevuld kunnen worden met slalom, bulten, buiten piste.. Dit voor 1 of meerdere dagen naargelang de vraag van de deelnemers.
Tijdens de shortski en weekreizen starten we met 3 stages die verder kunnen aangevuld worden op vraag van de deelnemer
  • Stage piste basis: je wil vooral je parallel skiën verbeteren en met positieve tips en tricks en vooral meer beleving en plezier krijgen van het skiën. We zorgen ervoor dat je elke geprepareerde piste vlot en veilig kan afdalen.
  • Stage piste sportief / alle terrein je wilt vooral je eigen techniek op en off piste  verbeteren en ook eens proeven van een ander discipline, slalom, bulten,… We laten je genieten van een aantal disciplines binnen het alpijns skiën die je misschien nog niet had geprobeerd.
  • Stage piste verfijning / alle terrein basis: je skiet al goed op de piste en wil ook eens proeven van het off piste gevoel. Naast de techniek geven we je ook tips over hoe dit allemaal veilig en volgens de regels verloopt.

Tijdens de weekreizen kan je ook nog kiezen voor een stage reuzenslalom / slalom + alle terrein : je wil je skills in RS/SL en alle terrein verbeteren
Een technische stage houdt in:
  • 6u per dag praktijkles op de piste 
  • Voormiddag training van +/-9u00 tot +/-12u30
  • Namiddag training van +/-13u30 tot de sluiting van de liften (+/-16u30)
  • 'S avonds kunnen er videobesprekingen en workshops gegeven worden
Dit alles steeds onder leiding van gediplomeerde A-trainers (of gelijkwaardig niveau)
Voorwaarden om deel te nemen
  • Vereist niveau voor ski: parallelbochten
  • Vereist niveau voor snowboard: basisbochten
  • Alle leeftijden mogen deelnemen

Aanbod Snowtravel Clinics

WEEKREIZEN

Pakketreizen inclusief autocar SLEEP CLASS, extra ontbijt + extra avondeten, stage, skipas, hotel, reisbegeleiding, plaatselijke taksen 

Aanbod Snowtravel Clinics
SHORTSKI