SNOWTRAVEL CLINICS

 
Hoe beter je iets kan, hoe leuker het meestal wordt. En dat is zeker het geval bij skiën. Wanneer je alle pistes aankan, alle technieken meester bent dan worden de bergen je speeltuin.
En daar gaan we voor bij de Snowtravel Clinic’s.
Fun en een positieve beleving staan bovenaan in de agenda. We zorgen ervoor dat je geniet van elke afdaling door je techniek optimaal te gaan verbeteren.

Snowtravel Clinics organiseert stages in eigen beheer die door mensen van Snowtravel of in samenwerking met andere worden gegeven. Alle lesgevers hebben het niveau van A-trainer of gelijkwaardig. De stages worden gecoördineerd en gegeven door (onder voorbehoud) Herbert Peeters samen met goede A-trainers of trainers van een gelijkwaardig niveau.
Tijdens de shortski en weekreizen starten we met 3 stages die verder kunnen aangevuld worden op vraag van de deelnemer
  • Stage piste basis: je wil vooral je parallel skiën verbeteren en met positieve tips en tricks en vooral meer beleving en plezier krijgen van het skiën.
  • Stage piste sportief / alle terrein je wilt vooral je eigen techniek op en off piste  verbeteren en ook eens proeven van een ander discipline, slalom, bulten,… .
  • Stage piste verfijning / alle terrein basis: je skiet al goed op de piste en wil ook eens proeven van het off piste gevoel

Tijdens de weekreizen kan je ook nog kiezen voor een stage reuzenslalom / slalom + alle terrein : je wil je skills in RS/SL en alle terrein verbeteren
Optie: Alle stages zijn combineerbaar onder elkaar in de periode en kunnen aangevuld worden met Slalom, bulten, buiten piste,… dit voor 1 of meerdere dagen naargelang de vraag van de deelnemer   

Een technische stage houdt in:
  • 6u per dag praktijkles op de piste 
  • Voormiddag training van +/-9u00 tot +/-12u30
  • Namiddag training van +/-13u30 tot de sluiting van de liften (+/-16u30)
  • Onder leiding van gediplomeerde A-trainers (of gelijkwaardig niveau).