Momenteel gesloten

Clubformule shortski buiten seizoen

  • Reisbegeleiding
  • Nederlandstalige skibegeleiding door onze Snowtravel monitoren
  • Animatie en activiteiten, ook na het skiën
  • Opgelet : Alle reizen in de periode voor de kerstvakantie en na de paasvakantie zijn zonder clubformule en reisbegeleiding.
 

  Reisbegeleiding | Skibegeleiding | Animatie en activiteiten | Dagprogramma | Foto galerij

Reisbegeleiding

Ons monitorenteam en de reisleiding staan voor u ook paraat naast de piste. Om u ten volle van uw vakantie te laten genieten, gaat er een reisleider mee die alle praktische zaken (skipassen, hotel) voor u regelt. Voor info over skiverhuur, skigebied of andere vragen kan u steeds bij hem of haar terecht. Zorgeloos reizen voor u, is onze missie.
 

Skibegeleiding

De reisleider zal vrijblijvend met de klanten mee skiën en naargelang het niveau de nodige tips en tricks meegeven. Er zijn geen skilessen voorzien enkel skibegeleiding. Zo ontdekt u al snel de mooiste afdalingen, de heerlijkste lunchplekjes.. van het gebied. Gezellig en handig toch!

Animatie en activiteiten

Niet enkel tijdens het skiën zorgen we voor de nodige animatie en activiteit. Ook na het skiën staat er nog plezier op de agenda. Een gepaste activiteit af en toe zorgt voor een extra vleugje ontspanning en groepssfeer. De aangeboden activiteiten kunnen afhankelijk zijn naargelang de bestemming. Deze activiteiten zijn afwisselend voor of na het avondeten. Deelname aan deze activiteiten is uiteraard vrijblijvend. Dit kan gaan van een avondwandeling, fakkeltocht, rodelen, paardensleetocht, quiz…Sommige activiteiten zijn gratis, andere zijn tegen betaling.

Dagprogramma shortski buiten seizoen

Het aangeboden programma is vrijblijvend voor deelname. U bent op elk moment volledig vrij om te kiezen of u wenst deel te nemen of niet. De activiteiten zijn afhankelijk van de diverse factoren zoals bestemming, weersomstandigheden, interesse van de groep…Opmerking : Dit programma’s geldt als voorbeeld en is nooit representatief voor alle reizen. Het is bedoeld een indicatie te geven van de beleving en wat u mag verwachten.. Dit is een voorbeeldprogramma van een 5 daagse shortski, voor 4 daagse is het programma gelijkaardig voor 4 dagen.
 
Shortski buiten seizoen
Dag van vertrek :
Jouw vakantie start vanaf het moment je plaats neemt in onze Dream Class. Gewoon achteruit leunen en je reisgenoten leren kennen. Wanneer de vermoeidheid toeslaat neem je rustig plaats in jouw bed. Oogjes toe en wanneer ze open gaan, ben je uitgerust in de bergen toegekomen. Voor degenen die met eigen wagen rijden is de aankomst in hotel op zaterdag.
 
Dag van aankomst (dag 1) :
Aankomst op bestemming rond ontbijt uur. Na het uitladen van de bagage wacht je een heerlijk energiek ontbijt. Kamers zijn beschikbaar in de namiddag, je bagage kan steeds in een ruimte geplaatst worden. Na het ontbijt kan je in deze ruimte u rustig omkleden om te gaan skiën of wandelen. De bestelde skipassen worden verdeeld. In de voormiddag is er afspraak bij het skiverhuur voor degenen die dit wensen, jouw reisleider zal je hierin begeleiden. 
Wanneer de sluiting van de liften nadert is de afspraak voor de aperitief nabij. We spreken af om na te genieten van de eerste dag in de hotelbar. We leren elkaar en het hotel wat beter kennen.  Na het opfrissen laten we ons culinair verwennen. Misschien nog een laatste afsluiter in de bar en dan een 1ste dag voldaan afsluiten.
 
Dag 2:
De ochtend start met een hartelijk ontbijt. Nadien kan je vol energie je dag starten.
Individueel of in groep skiën, aan u de keuze.. Indien de ski niveaus van de deelnemers erg verschillend zijn, zal de reisleider afwisselend per groep skiën. Indien je graag wat later de piste opgaat is er s ’middags bij de lunch steeds de mogelijkheid om aan te sluiten bij de groep. We maken afspraak voor de lunch. We zetten nadien onze actieve namiddag verder en eindigen de sportieve activiteiten voor vandaag in de meest gezellige après-ski van het dorp. Nadien spreken we voor het diner af.
 
Dag 3:
Na een deugddoend ontbijt afgesproken aan de skikelder. De andere skiërs hebben opnieuw de keuze om tijdens de namiddag individueel of begeleid te skiën. We spreken af om samen te genieten van de lunch
Vandaag is het na het skiën rodeltijd, met z’n allen gezellig naar beneden glijden. Na de adrenaline boost is het hoog tijd voor een verkwikkend drankje. Dan zien om tijdig aan tafel te gaan. Met voldoende stof om na te praten spreken we af in bar van het hotel.
 
Dag 4 :
Na een goede nachtrust en verzorging van de innerlijke mens, spreken we af in de skikelder. Aansluiting bij de groep kan wederom bij de lunch. Op dinsdagnamiddag is er voor de liefhebbers skitocht voorzien, we verkennen de leukste pistes en doen heel wat kilometers, uiteraard aangepast aan niveau en zin van de groep. Zo ontdekken we enkele nieuwe berghutten. De laatste avond wordt traditioneel afgesloten met een goede après-ski. Net op tijd aan tafel genieten we samen van het avondeten.
 
Dag 5:
Na een laatste ontbijt inpakken en uitchecken, nog niet wegwezen. Onze bagage wordt samen ondergebracht in een ruimte waar we ons straks ook kunnen omkleden. Net zoals de andere dagen bent u vrij om te doen en laten wat u wil. Naargelang de interesse van de groep kan er nog samen geskied, geshopt of gewandeld worden. Afspraak voor het avondeten om 17u30, gelieve dit te respecteren zodanig dat de planning voor de terugreis behouden blijft.  Vertrek bus om 19u stipt, verzamelen aan de receptie. Met een bagage vol herinneringen keren we voldaan terug richting België. Tijd om na te genieten en uit te kijken naar een volgende reis.
 
Dag van thuiskomst:
Aankomst in Genk is voorzien rond 7u afhankelijk van weg en weersomstandigheden. Vanuit Genk zal er verder gereden worden naar de gevraagde afstapplaats.

Foto galerij