Vliegtuig

Liever met je hoofd in de wolken dan met de auto of de bus naar uw bestemming? 

Met Snowtravel vlieg je voor een weekreis of shortski naar Innsbruck of Salzburg met Transavia


LUCHTHAVEN EN VLUCHTSCHEMA
 

 • Vliegreizen naar Innsbrück voor de skigebieden: Ischgl, Arlberg, Sölden, Hochgurgl
 • Vliegreizen naar Salzburg voor de skigebieden: Saalbach-Hinterglemm, Obertauern en Ski Amadé : Alpendorf, St.Johan I.P, Zauchensee, Flachau, Wagrain, Schladming
Snowtravel - vliegreizen met transavia
BAGAGE
 • U mag per persoon 1 stuk handbagage meenemen, max. 10 kg. Maximaal formaat: max. 55 x 40 x 25 cm. Dit is in de prijs inbegrepen.
 • Ruimbagage is extra bij te boeken en tegen betaling. Bagagetarief afhankelijk van het totaalgewicht per persoon. 
 • Maximaal gewicht is 50 kg per persoon. Maximaal gewicht per bagagestuk is 32 kg. Maximaal 5 bagagestukken per persoon.
De wintersportuitrusting wordt apart aangerekend (29€ enkele reis). Onder een wintersportuitrusting wordt verstaan:
 • 1 paar ski's, 1 paar schoenen, 1 paar stokken of
 • 1 snowboard met 1 paar schoenen of
 • 1 slee van maximaal 120 x 50 x 40 cm
 • 1 skihelm
Een herkenbare wintersportuitrusting mag maximaal 15 kg wegen. Overschrijdt de wintersportuitrusting de 15 kg dan geldt de reguliere ruimbagagetarief voor het extra gewicht. Als u alleen skischoenen meeneemt, mag u deze ook in uw handbagage doen. Let wel op het maximale gewicht en de maximale afmetingen. Wanneer u uw wintersportuitrusting meeneemt, vragen wij u deze bagage zo vroeg mogelijk in te checken in verband met de bagage-screening. Door tijdig in te checken draagt u eraan bij dat uw uitrusting op tijd bij het vliegtuig wordt afgeleverd.
 • In de prijs is geen verzekering inbegrepen. Een aparte verzekering, enkel geldig voor de vliegtickets, kan enkel worden afgesloten bij de reservatie. Prijzen op aanvraag. Deze verzekering dient u apart aan te vragen. Dit is niet inbegrepen in de annulatieverzekering van de skireis. 
 • Wilt u extra beenruimte of wilt u er zeker van zijn dat u met uw hele reisgezelschap bij elkaar zit? Reserveer dan nu alvast uw stoel! Prijzen op aanvraag.
Prijzen onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en brandstoftoeslagen. De vlucht is pas definitief bij onmiddellijke en volledige betaling van het ticket.

TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL

Er wordt door Snowtravel een transfer van en naar het hotel geregeld. Dit kan door het hotel zelf gebeuren, taxi of plaatselijke busmaatschappij. Voor alle reizen met reiscode ... V/20 zijn deze inbegrepen in de prijs. Voor alle andere reizen zijn, zowel de vlucht als de transfer niet inbegrepen in de prijs. Deze prijzen zijn steeds op aanvraag.

ALGEMENE REISVOORWAARDEN TRANSAVIA

De algemene vervoersvoorwaarden vindt u terug op https://www.transavia.com/nl-NL/de-kleine-lettertjes/vervoersvoorwaarden/.
Indien u akkoord gaat met de algemene reisvoorwaarden van Snowtravel, aanvaardt u ook deze reisvoorwaarden.
Verplicht bij u te hebben is een geldig nationaal paspoort met foto en eventuele verblijfsvergunning. Reizigers van buiten de EU contacteren best op voorhand hun ambassade.
Ondanks onze zorgvuldigheid bij het samenstellen van de informatie op onze website, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor typfouten. Onze prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen en zijn niet bindend.