Momenteel gesloten

Clubformule shortski tijdens schoolvakantie

Ski-en snowboardlessen

 
  • De ski- en snowboardlessen door Nederlandstalige monitoren zijn gratis voor kinderen (vanaf 4 jaar tot 16 jaar) en voor volledig beginnende volwassenen.
  • De skilessen zijn in de voormiddag gedurende 3 uur (start +/- 09:00u. tot +/- 12:30u.)
  • De skiles bij een 5-daagse shortski start op zondag en loopt tot en met woensdag. Bij een 4-daagse shortski start de skiles op woensdag en loopt tot en met vrijdag. (steeds gelijklopend met de lessen van de weekreis)
  • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, kunnen leeftijd/ niveau groepen samengevoegd worden.

Extra info snowboard


Snowboardlessen gaan enkel nog door bij voldoende inschrijvingen, minimum 6 deelnemers per niveau.  De bevestiging van het wel of niet organiseren van de snowboardlessen kan hierdoor op zich laten wachten tot in de week voor de vertrek. Minimumleeftijd voor de snowboardlessen: 10 jaar.
Privé-ski of snowboardles is steeds mogelijk op aanvraag.

Nog niet op de latten gestaan? Geen probleem

 
Om u zo optimaal mogelijk te begeleiden, is er tijdens de eerste 2.5 dagen volledige dag skiles voorzien. Vanaf het moment dat de ski’s onder controle gehouden worden kunnen de volwassenen in de namiddag hun kunsten uitproberen tijdens het vrij skiën. De kinderen krijgen de volledige dag begeleiding.
Bij onvoldoende beginners kan er beslist worden om de uurregeling van de skilessen aan te passen en enkele uren privéles te geven op uren of dagen (vb.dag van aankomst) die afwijken van de groepsbegeleiding. In geval van onvoldoende inschrijvingen, is het ook mogelijk dat kinderen en volwassenen in dezelfde groep worden ingedeeld. Het aantal uren skiles zal in dat geval aangepast worden en eventueel worden verplaatst naar de namiddag.
Tijdens de shortski’s is er reisbegeleiding ter plaatse . Om u ten volle van uw shortski te laten genieten, gaat er een reisleider mee die alle praktische zaken (skipassen, hotel) voor u regelt. Voor info over skiverhuur, skigebied of andere vragen kan u steeds bij hem of haar terecht.
Onze reisleider brengt u graag naar de meest bruisende après-ski. Ook ’s avonds zorgt een gepaste avondactiviteit voor een extra vleugje ontspanning en groepssfeer.