Clubformule weekreis buiten seizoen

Ski-en snowboardlessen

 
  • De ski- en snowboardlessen worden gegeven door Nederlandstalige monitoren, deze zijn inclusief en gratis voor alle volwassenen.
  • De skilessen zijn in de voormiddag gedurende +/- 3 uur (start +/- 09:00u tot +/- 12:30u) gedurende 6 dagen in de week.
  • De dag van aankomst en de dag van vertrek is er nooit skiles of begeleiding (omwille van check-in en check-out hotel).
  • Tijdens deze weekreizen is de skiles beperkt tot maximaal 3 niveau groepen.
  • Mits voldoende inschrijvingen (6 deelnemers) kunnen we skiles voorzien voor beginners.
  • Bij reservatie dient u aan te geven of u al dan niet les wenst te volgen. 

Extra info snowboard


Door de afnemende interesse voor de snowboardlessen zullen deze enkel nog doorgaan bij voldoende inschrijvingen, minimum 6 deelnemers per niveau De bevestiging van het wel of niet organiseren van de snowboardlessen kan hierdoor op zich laten wachten tot in de week voor de vertrek. Privé snowboardles is steeds mogelijk op aanvraag. 
 

Nog niet op de latten gestaan? Geen probleem

 
Mits voldoende inschrijvingen (6 deelnemers) kunnen we skiles voorzien voor beginners.
Om u zo optimaal mogelijk te begeleiden, is er tijdens de eerste 2,5 dagen volledige dag skiles voorzien. Vanaf het moment dat de ski’s onder controle gehouden worden kunnen de volwassenen in de namiddag hun kunsten uitproberen tijdens het vrij skiën.
 
Wij organiseren ook speciale START TO SKI reizen. Dit zijn reizen met gegarandeerde beginnerslessen ongeacht aantal deelnemers. Zie Themareizen Start to ski voor meer uitleg

 

Animatie


Ons monitorenteam en de reisleiding staan voor u ook paraat naast de piste. We brengen u graag naar de meest bruisende après-ski van elk skigebied. Ook 's avonds zorgt een gepaste avondactiviteit voor een extra vleugje ontspanning en groepssfeer.