Corona Bestemming

Veilig & voorbereid op reis.

Ongewone tijden vragen ongewone maatregelen. We zijn het niet gewoon om aan bepaalde formaliteiten te voldoen om op wintersport te gaan. Nu is het helaas anders.
Voor afreis zal er door de reiziger aan bepaalde formaliteiten moeten voldaan worden. Aangezien deze maatregelen steeds wijzigen staan deze hier niet allemaal opgesomd. Indien u bij Snowtravel een reis boekt of heeft geboekt, ontvangt u een week voor afreis per mail alle noodzakelijke informatie voor uw reis. Dit gaat van algemene informatie tot alle Corona maatregelen voor uw bestemming.
Opgelet:
We achten de kans reëel dat er verschillende bestemmingen een negatieve PCR test eisen bij aankomst op bestemming. Gelieve hier dus zeker rekening mee te houden en plan tijdig je afspraak voor de afname van deze test.
Bij een positieve test is het niet toegelaten om te reizen. Dan dient u de reis te annuleren en dit volgens de algemene annuleringsvoorwaarden. Indien u een bijkomende verzekering heeft afgesloten kan u hierop beroep doen volgens de afgesloten voorwaarden. Indien u via Snowtravel een bijkomende verzekering van Protections heeft gekozen is deze annulatie gedekt. Alle info over deze verzekering kan u
hier vinden.

Welke maatregelen zijn er van toepassing in jouw skigebied?
Om deze info snel terug te vinden hebben we voor u een overzicht gemaakt met een directe link naar de websites van de desbetreffende gebieden. Deze websites worden regelmatig vernieuwd.
Gelieve deze steeds voor vertrek te consulteren

Oostenrijk

Italië

Frankrijk