Momenteel gesloten

Snowie mini club van 3 tot 4 jaar

SNOWIE MINI voor kinderen van 3 tot 4 jaar

 

U droomt ervan om samen met je kinderen van de piste af te glijden? We starten met een sneeuw en ski gewenning voor kinderen van 3 tot 4 jaar. Omdat deze kinderen nog te jong zijn om langdurig les te krijgen, wisselen we de ski-initiatie af met rustmomenten, spelletjes en sneeuwpret op de piste.
 

  • Snowie Mini loopt samen met de dagen van de skilessen. Voor de weekreis is er op de dag van aankomst en de dag van vertrek  geen skiles of begeleiding voorzien. Bij een 5-daagse shortski start op zondag en loopt tot en met woensdag. Bij een 4-daagse shortski start de skiles op woensdag en loopt tot en met vrijdag.
  • Voor de kinderen die deelnemen aan de weekreis zijn er na de sluiting van de liften nog activiteiten gepland. De opvang voor de kinderen van de shortski is voorzien tot 16u30 of sluiting van de lift.

Let wel: Snowie Mini is niet inbegrepen in de clubformule en gaat enkel door op aanvraag en bij voldoende inschrijvingen (min.4). Hiervoor wordt een supplement aangerekend.
 


Goed om te weten

 
  • Kinderen moeten pampervrij zijn en motorisch sterk genoeg om op eigen benen te staan.
  • In geval van ziekte of vermoeidheid moeten de ouders instaan voor de opvang.
  • In Livigno of op andere bestemmingen kan de skigewenning gecentraliseerd worden. In dit geval maken we gebruik van plaatselijke taxi’s. De kost wordt gedeeld door het aantal kinderen.
Dagprogramma


9u -12u30:   Skigewenning, gelijktijdig met de skiles voor volwassenen
12u30 -14u:  Lunchpauze, kinderen eten samen met de ouders indien mogelijk, dit is afhankelijk van bestemming en dagindeling
14u-16u30:   Spelletjes, sneeuwpret..  en terugkeer naar hotel of afgesproken plaats

Voor de kinderen van de weekreis:

16u30 -18u: Kinderactiviteiten in het hotel of op de piste tijdens de après-ski