Momenteel gesloten

Snowtravel Dry Gin

Snowtravel Dry Gin Home made

Bedacht, gemaakt, gebotteld en verdeeld door de monitoren.

Zonder Snowtravel heeft het leven geen gin. Teamspirit in corona tijd, hoe creatief zijn onze Snowtravel monitoren, bedacht, gemaakt, gebotteld en een geslaagd smaakvol product,... goedgekeurd.

Buiten de gezondheid slaat Corona ook hard toe in vele bedrijven,… maar het heeft ook zijn impact op de monitorenwerking van Snowtravel ook al zijn deze vrijwillig. De monitoren tonen nu net zoals op uw skireis zich verantwoordelijk en hebben de handen in elkaar geslagen om hun werking te blijven garanderen. Deze werking ondersteunt opleidingen, stages, workshops waardoor u als klant zowel als volwassene en vooral de kinderen kunnen genieten van de goede skilessen, animatie,… in een veilige omgeving. Om op een creative manier in deze corona tijd wat centjes in de lade te krijgen hebben ze deze top gin bedacht . Deze Snowtravel Dry Gin is gemaakt, gebotteld en wordt verdeeld door de monitoren. Het resultaat van deze teamspirit in een geslaagd smaakvol product, en de opbrengst gaat dan ook rechtstreeks naar hun. Snowtravel wil hun dan ook bedanken voor hun voortdurende vrijwillige inspanning.

Misschien nog op zoek naar een geschenk voor eindejaar?  Met deze gin heeft u een origineel smaakvol cadeau. In onderstaand filmpje lichten onze monitoren hun initiatief graag toe.
 

Bestellen kan via mail : snowtravelgin@hotmail.com
Gelieve vermelding van naam, aantal flessen en gewenst afhaalpunt.
Afhaalpunten:
 
* Vennehoeveweg 20, 2531 Boechout (Bij An en Hans)
* Heide 18, Lubbeek (Bij Ann en Jeroen)
* Bijlokstraat 5, 3020 Herent (Bij Inge en Wim)
* Wijshagerkiezel 79a, 3670 Oudsbergen (Bij Karen en Ben)
* Bureel Snowtravel, Luikersteenweg  328B Bus 0.02, 3500 Hasselt
Het is verboden om sterke drank te verkopen aan minderjarigen (<18 jaar). We behouden ons het recht om uw legitimatie te vragen.