Momenteel gesloten

Dream Class

De Dream Class busrit is de ultieme buservaring en biedt de klanten van Snowtravel de luxe en nachtrust om perfect uitgerust hun reis te starten.

Ontdek zelf de DREAM CLASS, Klik op  ‚Äč  kijk mee met onderstaande virtuele rondleiding.
De Dream Class dubbeldekbus is uitgerust voor 28 personen met vaste zetels en aparte bedden. (8 dubbele en 12 single). Tussen al de luxe en fun door, zou u haast vergeten te slapen. Zelfs dat belooft leuk te worden. De bedden bevinden zich op het bovendek, alsook 8 vaste stoelen. Het benedendek is enkel uitgerust met stoelen waarvan een aantal met tafel, ook de bar kan u hier vinden. Luxestoelen zorgen voor een aangename en veilige reiservaring.
Ontdek het zelf en kijk mee met onderstaande virtuele rondleiding. 

Dream Class, de ultieme buservaring!

 

Een mogelijk obstakel zien wij als een opportuniteit. De laatste jaren werd de reissector met enkele uitdagingen geconfronteerd. Snowtravel heeft hier met de Dream Class bus echter op een innovatieve manier op ingespeeld en is er in geslaagd om het aantal boekingen te doen groeien. Er werd een nieuw segment aangesproken en zijn inmiddels een vast waarde geworden in de hogere klasse van de shortski’s. De Dream Class bus staat namelijk garant voor comfort, luxe en vrijheid tijdens het reizen. Afgelopen seizoen deed de zesde Dream Class zijn intrede.

Uw rit naar de bergen was nog nooit zo comfortabel, veilig, zuinig en milieuvriendelijk tegelijk.

U geniet tijdens de busreis, u beschikt over alle vrijheid wanneer u rustig wil gaan liggen en wegdommelen of de benen strekken. Alle comfort is aanwezig; tv, muziekinstallatie, DVD, bar, toilet, bed inclusief deken en kussen. Aan uw bed is tevens een lamp en contact voor gsm voorzien (stopcontact of USB aansluiting).
De busconfiguratie gebeurt door Snowtravel. Voorkeuren kan u meegeven bij de boeking. In de mate van het mogelijk wordt hiermee rekening gehouden. Snowtravel gaat ervan uit dat koppels een dubbel bed zullen delen.
De Dream Class staat Snowtravelklaar voor u het hele winterseizoen. U hoeft enkel nog een rode loper erbij te verzinnen. En niet vergeten uit te stappen bij aankomst.
 

 
  • Shortski’s met Dream Class
  • Op reizen met eigen vervoer is het mogelijk om de Dream Class te reserveren, hiervoor betaalt u een supplement per zetel.Prijzen zie reis meer info.
  • De Dream Class bussen (28 plaatsen of 20 plaatsen) zijn te boeken op aanvraag, gedurende de hele winter.

Voor inlichtingen en offerte, bel vrijblijvend 011/ 23 53 33

 

Onze andere bussen