Clubformule weekreis tijdens schoolvakanties

Ski-en snowboardlessen

 
  • De ski- en snowboardlessen door Nederlandstalige monitoren zijn gratis voor alle deelnemers vanaf 4 jaar (= leeftijd op dag van vertrek)
    Kinderen vanaf 4 jaar behoren tot de Snowie Kids, alle info hierover kan u vinden op de 'Kids' pagina
  • De skilessen zijn in de voormiddag gedurende 3 uur (start +/- 09:00u tot +/- 12:30u) gedurende 6 dagen in de week.
  • Uitzondering 2de week paasvakantie is er skiles gedurende 5 dagen in de week.
  • De dag van aankomst en de dag van vertrek is er geen skiles of begeleiding (omwille van check-in en check-out hotel).

Extra info snowboard


Snowboardlessen gaan enkel door bij voldoende inschrijvingen, minimum 6 deelnemers per niveau. De bevestiging van het wel of niet organiseren van de snowboardlessen kan hierdoor op zich laten wachten tot in de week voor de vertrek. 
Minimumleeftijd voor de snowboardlessen is 10 jaar. Privé-ski of snowboardles is steeds mogelijk op aanvraag.

Nog niet op de latten gestaan? Geen probleem..

 
Om u zo optimaal mogelijk te begeleiden, is er tijdens de eerste 2.5 dagen een volledige dag skiles voorzien.Vanaf het moment dat de ski’s onder controle gehouden worden, kunnen de volwassenen in de namiddag hun kunsten uitproberen tijdens het vrij skiën. De kinderen krijgen de volledige dag begeleiding.
Bij onvoldoende beginners kan er beslist worden om de uurregeling van de skilessen aan te passen en enkele uren privéles te geven op uren of dagen (vb.dag van aankomst) die afwijken van de groepsbegeleiding.
In geval van onvoldoende inschrijvingen, is het ook mogelijk dat kinderen en volwassenen in dezelfde groep worden ingedeeld. Het aantal uren skiles zal in dat geval aangepast worden en eventueel worden verplaatst naar de namiddag.

Animatie voor jong en oud


Ons monitorenteam en de reisleiding staan voor u ook paraat naast de piste. Om u ten volle van uw vakantie te laten genieten, gaat er een reisleider mee die alle praktische zaken (skipassen, hotel) voor u regelt. Voor info over skiverhuur, skigebied of andere vragen kan u steeds bij hem of haar terecht. We brengen u graag naar de meest bruisende après-ski van elk skigebied. Ook ’s avonds zorgt een gepaste avondactiviteit voor een extra vleugje ontspanning en groepssfeer.
Tijdens de schoolvakanties en de weekreizen buiten seizoen bieden we onze jongste deelnemers ook fijne kinderactiviteiten aan tijdens de après-ski van de volwassenen. Zo kunnen de ouders genieten van de après-ski of heerlijk relaxen in de wellness.
 

Supplementair bij te boeken

  • Snowie Baby: opvang voor kinderen van 1 tot 3 jaar, alle info kan u vinden bij  'Kids'
  • Snowie Mini: opvang voor kinderen van 3 tot 4 jaar, alle info kan u vinden bij  'Kids'