Momenteel gesloten

Interview Falkensteiner Hotels & Residenties Nassfeld

"Welcome Home"

Falkensteiner Hotels & Residences - Een hotelgroep op het ritme van de tijd

Toen Maria en Josef Falkensteiner in 1957 een klein pension in het Pustertal in Zuid-Tirol openden, kon niemand vermoeden dat dit in iets meer dan 60 jaar tijd zou uitgroeien tot een van de meest succesvolle familiehotelgroepen in Midden-Europa. Zelfs als internationaal opererend hotelbedrijf met 27 hotel- en 3 appartementencomplexen in 7 landen heeft Falkensteiner de individualiteit en het specifieke karakter in elk huis weten te behouden. Nuchterheid en betrouwbaarheid in de Alpen in combinatie met een mediterrane levenshouding worden gecombineerd met gezinswaarden en oprechte gastvrijheid. Een combinatie die elke gast in elk Falkensteiner hotel kan voelen - in de architectuur, het culinaire aanbod, de kwaliteit en het onmiskenbare "Welcome Home" gevoel.

Falkensteiner Hotels & Residences bieden unieke vakantiemomenten, op maat gemaakt voor elke levensfase. Of het nu gaat om een een skivakantie met het hele gezin, een ontspannen weekend met uw partner, een actieve sportvakantie met vrienden of een culturele reis - Falkensteiner heeft voor elke gast het juiste hotel. Met de claim om ieder mens gelukkig te maken door ideale vakantiemomenten, treedt Falkensteiner op van het eerste tot het laatste moment. De bekroonde kwaliteit, het uitgebreide dienstenaanbod in elk hotel, de unieke lokale ervaringen op de  bestemmingen en de actieve gastverzorging leggen hiervoor de basis. Magische vakantiemomenten worden gegarandeerd door een hoogwaardige keuken met een sterke focus op de regionale keuken, royale wellness- en waterwerelden, het Acquapura SPA-wellnessprogramma en een breed scala aan sporten en activiteiten. Om deze claim waar te maken werd hun product- en serviceportfolio afgestemd op 4 vakantiemotieven die niets te wensen overlaten: Actief, vermaak, onthaasting en plezier.

Fit en vitaal met Falkensteiner


Een hele dag op de berg doorbrengen, je eigen bochten perfectioneren of de grootste triatlon van Kroatië onder de knie krijgen? Falkensteiner maakt dit en nog veel meer mogelijk.
Bergsportliefhebbers komen aan hun trekken met skipistes en langlaufloipes direct voor de deur, begeleide wandelingen, speciale tour tips en actievolle fietspaden. 
 

Genieten met alle zintuigen 


Genieten van eten en drinken is een essentieel onderdeel van Falkensteiner's vakantiefilosofie. De hoogwaardige Falkensteiner keuken maakt gebruik van verse, regionale ingrediënten en is een heerlijke mix van invloeden uit de verschillende culturen en levenswijzen van de respectievelijke hotelbestemmingen: een reis tussen zuidelijke levensvreugde en alpiene nuchterheid, tussen mediterrane gerechten en alpiene specialiteiten.
Falkensteiner biedt ook genot voor andere zintuigen. Architectuur en design boeien met hoogwaardige en natuurlijke materialen, veel licht en helderheid afgewisseld met gezellige hoekjes en verrassende details die elk hotel een heel eigen stijl en bijzondere sfeer geven.

Plezier, vreugde en actie gegarandeerd


Of het nu gaat om ontspanning of actie - de Falkensteiner Hotels bieden een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, veel plezier en afwisseling. Speciaal voor gezinnen met kinderen. Want als de kinderen zich goed voelen, kunnen de ouders zich het beste ontspannen.
Ruime waterwerelden met reuzenglijbanen en spannende avonturenspeeltuinen bieden veel zwemplezier en ruimte voor de kleine gasten om zich uit te leven. In het kleurrijke Falky-Land worden de kinderen liefdevol en professioneel opgevangen in passende leeftijdsgroepen.
Ondertussen kunnen volwassenen zich van top tot teen laten verwennen in de Acquapura SPA: Ontspannende massages, maar ook verzorgende cosmetische behandelingen, mentale training en lichaamsbeweging in de natuurlijke omgeving of holistische gezondheidsaanbiedingen zorgen voor ontspanning, regeneratie en nieuwe energie.

v.l.n.r Otmar Michaeler, Erich Falkensteiner & Andreas Falkensteiner