Interview Hotel Capriolo Livigno

LA DOLCE VITA!

“Een klein en gezellig hotel voor een extra gastvrije beleving.”

De familie Silvestri heet je al meer dan 30 jaar welkom in Hotel Capriolo in Livigno. Tot de renovatie in 2007 was het Mamma Giacinta die met de hulp van haar zeven kinderen voor de 15 hotelkamers zorgde. Sinds 2017 wordt Hotel Capriolo gerund door zoon Fabio en zijn vrouw Barbara. Zij hebben twee zoontjes: Giacomo van acht jaar oud en Leonardo die er zes is. Dit is ten voeten uit een comfortabel, gezellig familiehotel. Doe alsof je thuis bent!

Hotel Capriolo is echt een van de typische familiehotels in Livigno.


Meer nog, het is een kleiner en daarom uiterst gezellig hotel. De sfeer is erg familiaal. Gasten komen naar eigen zeggen terug voor die typische, gastvrije service. We helpen hen steeds met een glimlach voort. Het is leuk om vaste klanten elk jaar terug te zien komen. Daar kunnen we oprecht blij van worden. Plus: zo blijven we gefocust. Het geeft ons de kracht om het elk jaar nog beter te doen

Voor het 20e jubileum kreeg het hotel een heuse opknapbeurt.


In december 2007 is ons hotel heropend met een nieuwe, hedendaagse look zonder aan warmte gezelligheid in te boeten. Daar zorgt de combinatie van steen en hout voor, een interieur in de typische Livignasca-stijl.

Jullie leggen jullie gasten graag in de watten.


We willen niets liever dan dat onze gasten van een actieve én ontspannen vakantie kunnen genieten. Relaxen kan onder meer in het wellnesscentrum, het verwarmde binnenzwembad, de massageruimte. De jongste gasten kunnen hun energie kwijt in de overdekte speelruimte. Ook lekker eten vinden we erg belangrijk. In het restaurant, met authentieke, houten inrichting kan je heerlijk ontbijten of dineren. De bar heeft een open haard die de sfeer extra aangenaam maakt. Hier proef je van onze Italiaanse wijnen of ontdek je hoe lekker Grappa kan zijn tijdens een degustatie.