Momenteel gesloten

Interview Hotel Nesslerhof Grossarl

EEN OASE VAN WELZIJN IN DE BERGEN

“Ontspannen in de Zirbensauna met een panoramisch uitzicht op de bergen, hier komt men tot rust.”

Een interview met Tina Neudegger, gastvrouw van Hotel Nesslerhof. Het beste van twee werelden, zo kunnen we het wellnesshotel Nesslerhof omschrijven. Het hotel biedt tal van gezondheids- en wellnessfaciliteiten aan, maar ook voor een romantische vakantie ben je hier aan het juiste adres. De familie Neudegger stelt alles in het werk om zijn gasten thuis te laten voelen.

Jullie gebruiken een bijzondere term om je te beschrijven: gastfluisteraars.
Waarom is dat?


“Het standaard woord: gastvrouw of -heer dekte de lading niet meer. We voelen ons meer dan enkel gastvrouw en -heer. De gast vertrouwt op ons en het hele team om zijn vakantie onvergetelijk te maken. En dat is exact waar we elke dag naar streven. Na meer dan 40 jaar ervaring in de hotelwereld weten we ondertussen perfect wat elke gast wil, vaak nog voor de gast het zelf weet.”

Wat maakt het Nesslerhof zo bijzonder?


“We zijn naast een skihotel ook een echt wellnesshotel. We geloven sterk dat iemand met een gezond lichaam ook een gezonde geest heeft. Daarom doen er alles aan om onze gasten een ultieme zenervaring
te geven tijdens hun vakantie. De uitgebreide wellnessfaciliteiten zijn maar een deeltje van het hele verhaal.”

Van skiën tot wellness: wat maakt de vakantie dan compleet?


“Het lekkere eten natuurlijk! Onze producten zijn allemaal afkomstig uit de streek. Zo weten we perfect dat wat we de gasten voorschotelen puur natuur is. We krijgen ook veel complimenten van onze gasten en daar doen we het voor. Het belangrijkste voor ons is dat gasten zich volledig kunnen ontspannen en helemaal zen terug naar huis kunnen gaan.”