Momenteel gesloten

Interview Hotel Wildkogelresort Neukirchen

In alle vrijheid op vakantie

“Het is een wowgevoel om wakker te worden met de zon die op de bergen schijnt.”

Interview met Klaus A. Staudacher, gastheer van Wildkogelresort Das Neukirchen. Wildkogelresort Das Neukirchen is een van de nieuwere hotels in de streek. Het is een resort met appartementen van verschillende groottes. Een skivakantie met je gezin of samen reizen met vrienden, bij Das Neukirchen zit je goed.

Hoe bent u in de hotelbranche terechtgekomen?


“Ik ben als het ware opgegroeid in de hotelbranche en heb ook jarenlang gewerkt in het hotelbedrijf van mijn ouders. Die
ervaringen hebben me laten kennismaken met alle aspecten van een hotel. Enorm boeiend. Samen met een zeer gemotiveerd team run ik dit hotel al sinds september 2019 en ik heb hier al ongelofelijke
momenten beleefd.”

Wat maakt uw hotel zo anders dan de andere?


“Das Neukirchen hotel biedt gasten de vrijheid aan om zelf hun vakantie in te vullen, helemaal op hun maat. Onze appartementen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en bieden onze gasten de nodige luxe en comfort. Samen koken, eten, relaxen en natuurlijk tot rust te komen, het kan allemaal. De wellness in het hotel doet je helemaal wegdromen. Eens een keertje geen zin om te koken dan zorgt het voltallige keukenteam voor een topmaaltijd in het restaurant. De keuze is aan de gast!”

Waarom kiezen gasten voor uw hotel?


“De eerder genoemde vrijheid en flexibiliteit bij het samenstellen van de vakantie zijn belangrijk, maar ook locatie is een belangrijk criterium. Das Neukirchen ligt aan het dalstation van de kabelbaan en is daarom het ideale. startpunt voor alle buitenactiviteiten. Zowel in de winter als in de zomer.”