Interview met klant Paul Piedfort

Beloond met een medaille

Paul Piedfort over zijn mooiste skiherinnering. Als je Paul Piedfort (62) vraagt waarom hij zo graag met Snowtravel reist, zegt hij resoluut: “Het zijn de mensen die het verschil maken.” Wat dat betekent? Daarvoor blikt hij graag even terug op zijn meest bijzondere skivakantie ooit.

Het voelt alsof je voor een week even één grote familie bent.

 

 

Hoelang reis je nu al met Snowtravel, Paul?


“Mijn vrouw en ik zijn al meer dan 15 jaar trouwe klant. Daar zijn verschillende redenen voor. Uiteraard is er de onbesproken service en het grote aanbod. Maar daar streeft elke organisatie naar. Er is iets dat Snowtravel speciaal maakt, en om dat uit te leggen moet ik terug naar een vakantie in Sölden.”

 

Oké, neem ons mee naar Sölden!


“Ik was zo’n skiër die z’n best deed als de monitor keek, maar anders liet ik me gewoon van de berg glijden. Helaas had ik mijn leraar onderschat. Op dag 3 zei die dat ik ‘dynamischer’ moest skiën. Meer door de knieën gaan, enzo. Ik dacht: ach, we zien wel. Maar hij bleef aandringen, dus probeerde ik het. En toegegeven, het was veel prettiger skiën zo. Op de laatste dag riep hij mij naar voor en beloonde hij mij met een medaille. Velen
zouden door de grond zakken, maar ik was apetrots!”

En dat heeft je skivakantie naar een hoger niveau getild?


“Absoluut. Sinds ik dynamisch ski, met vallen en opstaan, heb ik nóg meer aan mijn vakanties. Bij jullie zijn het werkelijk de mensen die het verschil maken. In de loop der jaren heb ik zoveel inspirerende monitoren en klanten bij jullie ontmoet. Ik hoop dan ook nog veel jaren mee te kunnen gaan. Stiekem heb ik een ultieme leeftijdsgrens in gedachten, maar dat getal houd ik liever voor mezelf!”