Momenteel gesloten

Interview met klant Sofie Van Hove

Maximaal ontstressen

Voor arts Sofie Van Hove is een shortski de ideale pauze. Een hele week ‘op congé’? Voor zelfstandigen is het niet altijd vanzelfsprekend. Daarom boekt anesthesist Sofie Van Hove (34) elk jaar opnieuw een korte, maar krachtige shortski bij Snowtravel.

In die paar dagen halen wij echt het maximum uit onze skitrip. Superefficiënt!

Sofie, jij en je vrienden hebben een drukke job. Toch maken jullie jaarlijks tijd voor een shortski.

“Klopt, voor ons is er geen betere manier om snel te ontstressen. Er gaat dan ook geen tijd verloren bij Snowtravel: je moet nergens aanschuiven, niks regelen ... Bij aankomst sta je binnen het uur al op de piste. Voor alles wordt gezorgd, je moet gewoon genieten.”
 

Vorig jaar heb je voor het eerst met de Dream Class gereisd in plaats van met je eigen wagen. Hoe was dat?

“Eerlijk? Ik heb stiekem een hekel aan busreizen. Maar onze vrienden waren zo enthousiast over de Dream Class, dat we 

ons toch hebben laten overhalen. Geen moment spijt gehad: we zaten gezellig samen en konden direct al bijpraten. En als ik moe was, ging ik gewoon slapen. Daardoor begon onze vakantie echt al op de parking in Genk!”
 

En, weet je al waar jullie volgend jaar naartoe gaan?

“Nee, maar dat zal niet lang duren. Wij kiezen elk jaar een ander hotel in een ander gebied. Er valt gewoon zoveel te ontdekken en je weet dat het altijd dik in orde is. Meestal blader ik eerst door de brochure, zo kan ik alles heel goed vergelijken. Boeken doe ik via de website, dat gaat snel en makkelijk. We kunnen in ieder geval niet wachten.
 

Niets wordt aan het toeval overgelaten