Vitalhotel Tauernhof

3 generaties gastvrijheid

"Diep ademhalen en het dagdagelijkse van je afschudden”

“Tauernhof is een familiebedrijf met traditie die voelbaar is. Onze 44 jaar ervaring en onze liefde voor het hotel helpen ons gasten een heerlijke, gastvrije sfeer te bieden om van te genieten en te ontspannen. "

De familie Hettegger, reeds 3 generaties uw vertrouwde gastfamilie


Ambros Hettegger opende het hotel, destijds driesterrenaccommodatie, al in 1977. Ambros Hettegger junior heeft altijd in het bedrijf gewerkt. Nu, 44 jaar later, zijn hij en zijn vrouw Anni de tweede generatie van de familie die het Vitalhotel Tauernhof in het Salzburger Land runnen. De 3de generatie, hun zonen Markus en Christian Hettegger zorgen voor de opvolging. Als chef-kok trakteert Markus gasten op zijn geneugten als onderdeel van het “verwen uzelf” bord met regionale delicatessen, smakelijke lokale gerechten en fijne internationale gerechten. Junior chef-kok Christian zorgt de klok rond voor de gasten en is ook achter de schermen bezig, vooral bij de receptie.
“Vitaliteit betekent voor mij een leven dat ongedwongen is. Geniet van wat je wilt, wanneer je het wilt, of het nu gaat om de frisse berglucht of een heerlijk bord geroosterd varkensvlees. Laten we u kennis laten maken met enkele van de hoogtepunten van wat de regio Grossarltal te bieden heeft, pretentieloos en goedgehumeurd! " 
  
Markus Hettegger, Junior manager 
 

                                                         
“Tauernhof is een familiebedrijf met traditie die voelbaar is. Onze 44 jaar ervaring en onze liefde voor het hotel helpen ons gasten een heerlijke, gastvrije sfeer te bieden om van te genieten en te ontspannen. "

Christian Hettegger, junior manager

 

Waarom op deze plek, wat is er zo bijzonder?


Grossarltal is een vallei vol vitaliteit midden in de bergen. Je voelt er pure levensenergie - van het bruisende water van de stromen tot het ritselen van de bossen in de wind tot de regen en de drukte in Großarl.
Het Grossarltal in Salzburg inspireert met zijn prachtige natuur, de goede recreatiemogelijkheden, het uitgebreide sportaanbod en het beste vrijetijdsentertainment. Als zijdal in het Salzburger Land  wordt de "Almenvallei" het hinderlijke doorgaande verkeer bespaard. De mistvrije grote hoogte is ook een garantie voor een mooie vakantie.

 

Wat is jullie toekomstvisie?


We zijn momenteel aan het vernieuwen, zowel het interieur als de merkidentiteit volledig opnieuw vorm te geven. Omdat we werken aan intensief unieke ontspanning voor onze gasten. Al talloze seizoenen verblijden we onze gasten. Met alle vernieuwingen willen we de tijdgeest tegemoet gaan en ook in de toekomst een perfect harmonieuze vakantie bieden. We breiden uit om het ultieme genieten, een grote liefde voor de natuur en een oprechte verbinding met onze gasten te bieden.

Hoe concreet zijn deze plannen?


Momenteel ondergaan we een ingrijpende renovatie in ons hotel. Sinds 18 januari 2021 zijn we hard aan het werk. Vanaf juli 2021 kijken we er naar uit om onze gasten in de watten te leggen. We verfijnen ons intens, unieke ontspanningsaanbod voor onze gasten.
Het is een bekend feit dat de wind van verandering in vele richtingen waait - en de onze wacht op u met een nieuwe welzijnsruimte voor lichaam en geest, een adembenemende Infinity Pool voor die kostbare momenten - of het nu sportief of ontspannen is - en ook het nieuwe restaurant, de 'Schatzarei'. En als anderen hun limiet bereiken, zijn we nog maar net begonnen - ons sfeervolle terras biedt indrukwekkende uitzichten samen met een lach en een drankje, terwijl het hoogtepunt op het uitgebreide saunaterras een aangenaam warmwater zwembad is. Geluk heeft alles te maken met familieplezier en het verbinden van mensen met de natuur en plezier.

Bij Tauernhof weten we dat als het om onze gasten gaat, genieten van uitzonderlijke dingen en ontspanning voorop staan.