Momenteel gesloten

Snowtravel AcademySnowtravel Academy staat garant voor een positieve beleving van je opleiding. Genieten van elke afdaling door je techniek optimaal te verbeteren. Hoe beter je iets kan, hoe leuker het wordt. 

Wat?
Ski & Snowboard

Voor wie?
Ideaal voor wie wenst te starten aan een parcours tot skileraar of gewoon om persoonlijk op een hoger skiniveau te geraken.
 

 

Pakketreis inclusief stage Snowtravel Academy

 
Inbegrepen:

stage Snowtravel Academy
vervoer met Royal, Sleep Class of Dream Class bus
extra ontbijt bij aankomst + extra avondeten bij vertrek
skipas + keycard waarborg
hotel
reisbegeleiding, plaatselijke taksen

 

Nieuw!

Tijdens de Krokusvakantie, Pasen week 1 en 2 kan je in Livigno, voor elk hotel, je ski stage bijboeken. kies voor een 6-daagse skistage in een ontspannen sfeer. Succes gegarandeerd!
Supplement bedraagt 100 euro.
 

De Snowtravel Academy biedt u de keuze tussen een weekreis of een shortski. 
Tijdens de shortski en weekreizen starten we met 3 stages die verder kunnen aangevuld worden op vraag van de deelnemers.

  • Basis parallel: Deze stage is voor skiërs die nog niet volledig parallel skiën. Dit wil zeggen niet in staat zijn om op een rode piste of in moeilijke omstandigheden de parallel techniek te behouden. Het doel van de stage is het parallel skiën in alle omstandigheden goed te kunnen uitvoeren.
  • Verfijning basis parallel: Deze stage is voorzien voor skiërs die de parallel techniek reeds goed onder de knie hebben. We gaan hier vooral werken op het kanten gebruik. Dit houdt in dat we zowel bij de inzet als de stuurfase van de bocht gaan werken op de verhoging van het kanten van de ski’s.
  • Sportief parallelvoor skiërs die op goede snelheid parallel skiën. We gaan hier een variëteit aanbieden die kan gaan van slalom skiën, bulten skiën, diepsneeuw skiën of carven op hoge snelheid. We gaan tijdens de training zorgen dat in alle omstandigheden de techniek optimaal wordt gebruikt in functie van terrein, sneeuwomstandigheden en eigen kunnen. Door tips & tricks aan te brengen gaan we uw persoonlijk niveau hierin verbeteren.
  • Reuzeslalom/ Slalom: Je wil je skills in reuzeslalom en slalom op alle terrein verbeteren.  Deze stage is enkel mogelijk tijdens de weekreizen.
Een stage houdt in:6u per dag praktijkles op de piste 
Voormiddag training van +/-9u00 tot +/-12u30

Namiddag training van +/-13u30 tot de sluiting van de liften (+/-16u30)
'S avonds kunnen er videobesprekingen en workshops gegeven worden

Dit alles steeds onder leiding van gediplomeerde A-trainers (of gelijkwaardig niveau)iddag training van +/-13u30 tot de sluiting van de liften (+/-16u30)
'S avonds kunnen er videobesprekingen en workshops gegeven wordenDit alles steeds onder leiding van gediplomeerde A-trainers (of gelijkwaardig niveau)

TIP:

Flexibele stages :  Bij Snowtravel Academy is flexibiliteit belangrijk. Dat houdt in dat je zelf mee bepaalt wat de inhoud van je stage is. En door de week heen kan je gerust wisselen van groep indien de inhoud van een andere groep je meer zou aanspreken.

 

Voorwaarden om deel te nemen

  • Vereist niveau voor ski: parallelbochten
  • Vereist niveau voor snowboard: basisbochten
  • Alle leeftijden mogen deelnemen

AANBOD PAKKETREIZEN MET STAGE