Livigno Express

 

Een Dream Class met net iets meerLivigno is een van de topbestemmingen van Snowtravel. Dit skigebied in Italië is bereikbaar via een tunnel. In tegenstelling tot de gewone Dream Class bus, kan deze Livigno Express door de tunnel. Hierdoor reist u in alle luxe vlot en tot aan het hotel. De Livigno Express voldoet aan alle hoge kwaliteitseisen en nieuwe technologiën. Uw rit naar de bergen was nog nooit zo comfortabel, en vlot.

 

Klaar voor een exclusieve reis?
Stap in de virtuele bus en ontdek hoe comfortabel reizen met de bus kan zijn.
Klik op onderstaande afbeelding en neem kijkje binnen!

De nieuwe generatie van Dream Class is gebouwd om klanten zoals u op luxueuze wijze 'in vervoering' te brengen, om ervoor te zorgen dat u tijdens de busreis geniet. In deze Dream Class beschikt u over alle vrijheid wanneer u rustig wilt gaan liggen en wegdommelen of de benen strekken. U kan ook rustig blijven zitten met uw reisgezelschap en iets nuttigen uit de bar, een filmpje meepikken en genieten van de luxe. Dit alles is mogelijk dankzij alle aanwezige comfort: tv, muziekinstallatie, DVD, bar, toilet, ...

U krijgt het al warm? Geen probleem, deze Dream Class is uitgerust met een airconditioning die geregeld kan worden in 3 verschillende zones. 

Tussen al die luxe en fun door, zou u haast vergeten te slapen. Zelfs dat belooft leuk te worden, want deze Dream Class uitgerust met vaste, 'echte' bedden. Slapend reizen wordt echt een unieke belevenis. Zo kan u kiezen om vroeg of laat onder de wol te kruipen.
De busconfiguratie gebeurt door Snowtravel zelf. Voorkeuren kunnen meegegeven worden bij de boeking. In de mate van het mogelijke wordt hier rekening mee gehouden. Snowtravel gaat er vanuit dat de koppels een dubbel bed zullen delen. Deken en hoofdkussen is aanwezig
De Dream Class staat Snowtravelklaar voor het nieuwe winterseizoen. U hoeft er enkel nog een rode loper bij te verzinnen. En niet vergeten uit te stappen bij aankomst.

Wij wensen u een fantastisch ervaring!

Onze andere bussen