Momenteel gesloten

Met de Dream Class bus veilig naar de sneeuw

Veilig op skivakantie

Je kijkt er wellicht al maanden naar uit: je welverdiende skivakantie. Maar hoe ziet je Snowtravel-reis eruit in tijden van corona?

“Elke hoteleigenaar gaat 100% voor de veiligheid van zijn gasten.”


Veilig op hotel

Elke hoteleigenaar neemt zijn verantwoordelijkheid om de veiligheid van de gasten te garanderen. De maatregelen van het land waarin het hotel is gelegen, worden hierbij altijd streng opgevolgd en gerespecteerd.

Veilig op de piste

Snowtravel volgt de veiligheidsmaatregelen van elk skigebied op de voet op. Maar ook als wintersporter dien je zelf je verantwoordelijkheid te nemen. Respecteer de social distance-regel overal: tijdens het wachten aan de skilift, op de piste zelf en in de skihutten en -bars. Neem ook een mondmasker mee in je rugzak, voor het geval je ergens niet voldoende afstand kan bewaren. De coronamaatregelen per gebied kan je hier vinden.

Veilig met de bus

Onze organisatie waakt erover dat busreizen zo hygiënisch mogelijk verlopen. Je kan onze maatregelen terugvinden op deze website. Uiteraard kan je er ook altijd voor kiezen om zelf met de wagen naar je bestemming te rijden. Wil je wel met de bus reizen, maar contact met medereizigers tot een minimum beperken? Dan raden we je een rit in de Dream Class-bus aan: onze veiligste autocar in coronatijden.

“Met de Dream Class reis je contactloos naar je volgende bestemming.”

Reis slapend naar je bestemming, zonder contact met reizigers buiten je bubbel: met onze Dream Class-bus ben je zeker van een extra veilige rit.

Afzonderlijke slaapcompartimenten

Iedereen krijgt een eigen zit en slaapplek toegewezen. Indien mogelijk trachten we bubbels zoveel mogelijk samen te houden. Elk slaapcompartiment kan worden afgeschermd met een gordijn, zodat je gescheiden bent van andere passagiers.


Slimme indeling


Er zullen geen tafeltjes zijn, waardoor elke passagier in de rijrichting kan plaatsnemen. Zo zit niemand tegenover elkaar. Horen jullie bij dezelfde bubbel? Dan kunnen we dit mogelijk aanpassen, mits de omstandigheden het toelaten.

Volledig ontsmet en verlucht


Al onze Dream Class bussen werden uitgerust met een Eco 3 El Purificador. Dit gecertifieerd zuiveringssysteem elimineert schadelijke elementen die aanwezig zijn in bioaerosolen zoals bacteriën, virussen (inclusief SARS-CoV-2), schimmels, allergenen en ziektekiemen.Verhoogt de zuurstofconcentratie om een ​​gezond niveau te behouden. Elimineert stof in de lucht. Elimineert bepaalde vervuilende gassen en slechte geuren. Na elke rit wordt alles grondig ontsmet, van je zitleuning tot je kussensloop. 

 

Extra wegwerpkussensloop


Bij het instappen krijg je een extra wegwerpkussensloop. Deze kan je zelf aanbrengen rond de anti-bacteriële kussensloop waarvan je kussen al voorzien werd. Dubbel zo veilig! Dekens zijn standaard niet aanwezig in coronatijd, je kan ervoor kiezen om zelf een deken mee te brengen of mits supplement een onstmet deken te bestellen.