Met de Dream Class bus veilig naar de sneeuw

Veilig naar je volgende wintersportvakantie!

Maatregelen van Snowtravel!

Je kijkt er wellicht al maanden naar uit: je welverdiende wintersportvakantie. Maar hoe ziet je Snowtravel-reis eruit in tijden van corona?

“Elke hoteleigenaar gaat 100% voor de veiligheid van zijn gasten.”


Veilig op hotel

Elke hoteleigenaar neemt zijn verantwoordelijkheid om de veiligheid van de gasten te garanderen. De maatregelen van het land waarin het hotel is gelegen, worden hierbij altijd streng opgevolgd en
gerespecteerd.

Veilig op de piste

Snowtravel volgt de veiligheidsmaatregelen van elk skigebied op de voet op. Maar ook als wintersporter dien je zelf je verantwoordelijkheid te nemen. Respecteer de social distance-regel overal: tijdens het wachten aan de skilift, op de piste zelf en in de skihutten en -bars. Neem ook
een mondmasker mee in je rugzak, voor het geval je ergens niet voldoende
afstand kan bewaren.

Veilig met de bus

Onze organisatie waakt erover dat busreizen zo hygiënisch mogelijk verlopen. Je kan onze maatregelen terugvinden op deze website. Uiteraard kan je er ook altijd voor kiezen om zelf met de wagen naar je bestemming te rijden. Wil je wel met de bus reizen, maar contact met medereizigers tot een minimum beperken? Dan raden we je een rit in de Dream Class-bus aan: onze veiligste autocar in coronatijden.

“Met de Dream Class reis je contactloos naar je volgende bestemming.”

Reis slapend naar je bestemming, zonder contact met reizigers buiten je bubbel: met onze Dream Class-bus ben je zeker van een extra veilige rit.

Afzonderlijke slaapcompartimenten

Iedereen krijgt op voorhand een eigen ziten slaapplek toegewezen. We proberen bubbels zoveel mogelijk samen te houden. Elk slaapcompartiment kan worden afgeschermd met een gordijn, zodat je je kan afzonderen van andere passagiers.

Slimme indeling

We verwijderen de tafeltjes in de bus, waardoor elke passagier in de rijrichting kan plaatsnemen. Zo hoeft niemand tegenover elkaar te zitten. Horen jullie bij dezelfde
bubbel? Dan kunnen we dit mogelijk aanpassen, mits de omstandigheden het toelaten.

Volledig ontsmet en verlucht

Na elke rit wordt alles grondig ontsmet, van je zitleuning tot je kussensloop. Omdat dekens moeilijk te ontsmetten zijn, vragen we klanten om zelf een dekentje mee te nemen. Indien gewenst kan je dit bij je reservatie wel bijbestellen.

 

Extra wegwerpkussensloop

Bij het instappen krijg je een extra wegwerpkussensloop. Deze kan je zelf aanbrengen rond de anti-bacteriële kussensloop waarvan je kussen al voorzien werd. Dubbel zo veilig!