Momenteel gesloten

TECHNISCHE STAGE - OPLEIDING - SKILERAAR - SNOWBOARDLERAAR, HOE WERKT DAT?

Kriebelt het om jouw ski- of snowboardtechniek te verbeteren? Vul jouw enthousiasme met de ervaring van je leven en beleef de mooiste tijd in de sneeuw. Ben je een skiër of snowboarder die graag zijn techniek wenst te verbeteren met tips en tricks? Of wil je starten aan een parcours tot ski of snowboardleraar?
Volg je passie en laat het leiden tot het beoefenen van je geliefde sport in een top skigebied samen met geweldige gepassioneerde collega's. Het kan allemaal. Hoe ga je te werk?Wij helpen je zo goed mogelijk op weg, en als je dat wenst regelen we alles voor je. Je kunt je daardoor volledig op je opleiding richten en hoeft je geen zorgen te maken over bijzaken! Bij Snowtravel hebben we verschillende mogelijkheden, Snowtravel organiseert reeds 33 jaar stages en opleidingen voor alle niveaus, voor het seizoen 2021-2022 werken we samen met 3 partners Snowtravel Academy, BFSI en BSFE waar verschillende mogelijkheden worden aangeboden om een traject te volgen.

EEN STAGE, TRAINING, OPLEIDING TOT SKI OF SNOWBOARDLERAAR VOLGEN.
HOE BEGIN IK ERAAN?


 Alles kan bij Snowtravel, voor de stages en opleidingen in samenwerking met BFSI , BSFE en Sneeuwsport Vlaanderen zijn er zelfs 2 formules uitgewerkt.
  • Boek je stage of opleiding (cursus) rechtstreeks bij BFSI/BSFE en boek bij Snowtravel de reis (hotel, vervoer, skipas, …) die je zelf kan samenstellen naargelang de mogelijkheden.
  • Boek een pakket bij Snowtravel en bespaar tot 100 euro. In dit geval verzorgen wij ook alle praktische zaken die gepaard gaan met de stage of opleiding. Je hoeft na aanmelding dus in principe alleen nog je tas in te pakken en uit te kijken naar een fantastische ervaring om initiator, instructeur of skileraar te worden. Snowtravel zorgt voor het hele traject van hier tot je verblijf in de sneeuw!
  • Voor de Snowtravel Academy weekreizen bieden we steeds het volledige pakket aan inclusief de opleiding. Voor de Snowtravel Academy shortski's wordt de opleiding met supplement aangeboden.


Hieronder kan je 4 mogelijkheden vinden waar je zeker jouw keuze ontdekt.
Wat? Ski

Voor wie?  Voor wie een erkende opleiding tot skileraar wenst te volgen

Goede skiërs opleiden tot vakbekwame skileraars is de kerntaak van BFSI. De normen opgesteld door de IVSI/IFSI (International Federation of Snowsport Instructors) vormen de rode draad die doorheen onze cursussen loopt. Trainers van BFSI verfijnen je techniek, stomen je klaar met de perfecte voorbereiding voor een cursus of geven een intensieve cursus voor het behalen van je erkend diploma.

Ontdek verder het opleidingsparcours. (Klik hier)


Wat? Ski & Snowboard

Voor wie?
Ideaal voor wie wenst te starten aan een parcours tot skileraar of gewoon om persoonlijk op een hoger skiniveau te geraken.


STEL ZELF JE STAGE SAMEN
Proef je graag van alles een beetje? Schrijf je dan in voor Snowtravel Academy. Bij Snowtravel Academy is flexibiliteit belangrijk. Dat houdt in dat je zelf mee bepaalt wat de inhoud van je stage is. En door de week heen kan je gerust wisselen van groep indien de inhoud van een andere groep je meer zou aanspreken.
 Wat? Snowboard

Voor wie?  Ideaal voor wie snowboarden een passie is. Opleidingen, stages, trainingen.. alles om je favoriete sport tot een hoger niveau te brengen.

BSFE (Belgian Snowboard Federation Education) is een vzw die gespecialiseerd is in snowboardopleidingen die internationaal erkend worden door IVSI. Daarnaast kan je bij BSFE terecht om je techniek te verbeteren via technische stages en indoortrainingen. Breng je passie voor snowboard over anderen. BSFE leidt je op tot een vakbekwame snowboardleraar.


Ontdek verder het opleidingsparcours. (klik hier)