Momenteel gesloten

Opleidingen ski & snowboard

Wil jij graag je passie volgen en aan de slag gaan als ski- of snowboardleraar? Wacht niet langer en kijk wat jouw mogelijkheden zijn. Of wil je er alles aan doen om je niveau op peil te houden? Alles kan bij Snowtravel. Hieronder kan je 3 mogelijkheden vinden waar je zeker jouw keuze ontdekt.
Snowtravel Academy staat garant voor een positieve beleving van je opleiding. Genieten van elke afdaling door je techniek optimaal te verbeteren. Hoe beter je iets kan, hoe leuker het wordt. 
Wat?
Ski & Snowboard
Voor wie?
Ideaal voor wie wenst te starten aan een parcours tot skileraar of gewoon om persoonlijk op een hoger skiniveau te geraken.
Tip
STEL ZELF JE STAGE SAMEN
Proef je graag van alles een beetje? Schrijf je dan in voor Snowtravel Academy. Bij Snowtravel Academy is flexibiliteit belangrijk. Dat houdt in dat je zelf mee bepaalt wat de inhoud van je stage is. En door de week heen kan je gerust wisselen van groep indien de inhoud van een andere groep je meer zou aanspreken.Goede skiërs opleiden tot vakbekwame skileraars is de kerntaak van BFSI. De normen opgesteld door de IVSI/IFSI (International Federation of Snowsport Instructors) vormen de rode draad die doorheen onze cursussen loopt. Trainers van BFSI verfijnen je techniek, stomen je klaar met de perfecte voorbereiding voor een cursus of geven een intensieve cursus voor het behalen van je erkend diploma.
Wat?
Ski
Voor wie? 
Ideaal voor wie gepassioneerd is door skiën en de kennis wil doorgeven aan anderen.
Ontdek verder het opleidingsparcours.
BSFE (Belgian Snowboard Federation Education) is een vzw die gespecialiseerd is in snowboardopleidingen die internationaal erkend worden door IVSI. Daarnaast kan je bij BSFE terecht om je techniek te verbeteren via technische stages en indoortrainingen. Breng je passie voor snowboard over anderen. BSFE leidt je op tot een vakbekwame snowboardleraar.
Wat?
Snowboard
Voor wie?
Ideaal voor wie snowboarden een passie is. Opleidingen, stages, trainingen.. alles om je favoriete sport tot een hoger niveau te brengen.