Momenteel gesloten

Skiën en Shoppen

PRAKTISCH:

Data :
Vr. 27/01/2023-Zo.05/02/2023
Vr.27/01/2023-Do.02/02/2023
Di.31/01/2023-Zo.05/02/2023
Vr.10/03/2023-Do.16/03/2023
Vr.10/03/2023-Zo.19/03/2023
Di.14/03/2023-Zo.19/03/2023

Locatie: Italië (Livigno)

Accommodatie:

Formule: Kamer HP

Skiën in stijl


Speciaal voor:

Iedereen die naast het skiën wil proeven van de koopjes in het taksvrije Livigno.

Wat je kan verwachten:

Een deugddoende combinatie van heerlijk skiën, lekker eten en gezellig (taksvrij) shoppen. Laat je begeleiden door een personal shopper die je met advies en zonder omwegen naar de juiste outfit leidt. Tijdens deze shoppingtour verken je de beste winkels en boetiekjes met je kortingskaart op zak.

Goed om te weten:

In je hotel krijg je een shoppingkaart die recht geeft op korting in de winkels van Lungo Livigno.

DIT GARANDEREN WE JE

 • Niets moet enkel genieten ….
 • Een gevarieerd publiek met een goed mix van alle ingrediënten
 • Enthousiaste, betrokken Snowtravelbegeleiding
 • Sfeervolle omgeving en een unieke beleving in prachtig kader

Inbegrepen

 • Enthousiaste en betrokken Snowtravel organisatie (begeleiding)
 • 2 overnachtingen in autocar tijdens autocar traject per Dream Class
 • overnachtingen in hotel
 • Prijzen op basis van in een 2-persoonskamer. (Indien je wenst de kamer te delen is dat met iemand van hetzelfde geslacht)
 • Energiek ontbijt en uitgebreid avondeten
 • Extra ontbijt bij aankomst + extra avondeten bij vertrek
 • Mogelijkheid tot begeleid shoppen door een personal shopper met advies
 • Kortingskaart voor de LungoLivigno winkels
 • Alle taksen, BTW, administratiekosten, drinkgeld chauffeur zijn inbegrepen

Niet inbegrepen

 • Skipas, u kan deze wel optioneel bijboeken
 • Huur ski- of snowboardmateriaal (kan u ter plaatse huren)
 • Annulatie en/of reisbijstandsverzekering
 • OPMERKING: Organiseer je liever zelf je vervoer? Dat kan ook, in dat geval is er een korting van 80 euro pp
 • Sommige activiteiten zijn tegen betaling (vb.sneeuwscooter, hondenslee..)Alle info over de Clubformule weekreis buiten seizoen
Alle info over de Clubformule shortski buiten seizoen

Skigebied Livigno

Feel the Alps


Dit zonnig, hooggelegen gebied (tot 2 797 m) garandeert sneeuwrijke pistes van november tot april. De pistes zijn geschikt voor alle niveaus, met wijde open pistes voor beginners en zwarte pistes voor de gevorderden. Bovendien is Livigno een tiefschneeparadijs. Eenmaal in Livigno kunt u de auto gewoon aan de kant laten staan. Mottolino Fun Mountain en Carosello 3000 zijn elk op één flank van het dal gelegen en niet rechtstreeks met elkaar verbonden, met daartussen het lang uitgestrekte dorp. Gratis skibussen pendelen tussen de twee skistations van Livigno. Na een sportieve dag vol ski- of snowboardfun belandt u als vanzelf in één van deze après-skibars: Tea Del Vidal, Allegra of Stalet. Zo duurt de dolle pret nog enkele uurtjes langer. Het sneeuwdorp Livigno (1 816 m) is door zijn gezelligheid en sneeuwzekerheid uitgegroeid tot een beroemd wintersportgebied. Het dorp strekt zich als een lint uit langs de 6 km lange weg die door het smalle dal slingert.
Livigno ligt in een wat afgelegen vallei tussen de Alpen en de Dolomieten. Hierdoor is het goed beschermd tegen warme föhnwinden en blijft de sneeuw van goede kwaliteit. Het centrum wordt gekenmerkt door de autovrije voetgangerszone, die dwars door het dorp loopt. Oude schuren en moderne hotels wisselen elkaar af. Er heerst een gezellige sfeer. Het is heerlijk shoppen in de talrijke taxfreeshops. Hier vindt u mooie sport- en kledingzaken, talrijke elektrozaken en parfumeries waar u niet zomaar voorbij kunt lopen.

VERVOER DREAM CLASS BUS


Slapend reizen is een ontspannen manier van reizen. Geen gedoe met zelf rijden, sneeuwkettingen, etc. Je vakantie begint vanaf de minuut dat je op de autocar stapt. Zo kan je alvast kennis maken met je skigenoten en je reisbegeleid(st)er.
Je bent in de mogelijkheid om in een Dream Class te reizen zoals een echte VIP on tour! De Dream Class dubbeldekbus is uitgerust voor 28 personen met vaste zetels en aparte bedden. (8 dubbele en 12 single). Tussen al de luxe en fun door, zou u haast vergeten te slapen. Zelfs dat belooft leuk te worden. De bedden bevinden zich op het bovendek, alsook 8 vaste stoelen. Het benedendek is enkel uitgerust met stoelen waarvan een aantal met tafel, ook de bar kan u hier vinden. Luxestoelen zorgen voor een aangename en veilige reiservaring. Droom weg in één van onze échte bedden en beleef het slaapcomfort of zet je neer in onze comfortabele zetels en … relax! Opgelet: niet alle reizen inclusief bus worden uitgevoerd met een Dream Class. First Class, Royal Class of Sleep Class zijn ook mogelijk. Op de infofiche van elke reis kan u zien welk type bus voorzien is. Ook de reiscode geeft het bustype weer: DC= Dream Class, FC= First Class, B= Royal Class, S= Sleep Class.

Overzicht reizen