Shortski met les skireizen

U wil skiles volgen maar u kan of wil geen volledige week weg?

Dan hebben wij voor u het perfecte aanbod. Is 4 of 5 dagen skiën voldoende voor u of wil je misschien andere verlofdagen opsparen om meerdere keren te kunnen gaan?
Je wil het uiterste halen uit jouw reis en genieten van het volledig aanbod. Dat kan; tijdens deze shortski geniet je van alle voordelen van onze clubformule. De lessen worden gegeven door Nederlandstalige monitoren, en gaan enkel door bij voldoende inschrijvingen van hetzelfde niveau (6) en is beperkt tot maximaal 3 niveaus. Afhankelijk van de inschrijvingen kunnen de leeftijd/niveau groepen samengevoegd worden. Opgelet : inschrijving verplicht bij boeking

Ook naast het skiën valt er nog veel te beleven. Op elke bestemming zijn er wel nevenactiviteiten die je zullen aanspreken. Een culinaire ervaring op de piste, rodelen by night, een wijndegustatie, sneeuwscooters. Vervelen zal zeker niet gebeuren op deze intense reis.
Of het nu intens actief is of intens passief genietend van de bergen, genieten zal je!

 

InbegrepenVervoerDagprogrammaOverzicht reizen│ 
Data:
Januari + Februari
Locatie: Oostenrijk + Italië

Oostenrijk:
 Obergurgl-Hochgurgl / Skiwelt Wilder Kaiser Brixental/ Zillertal
Italië: Sella Ronda/ Livigno

Accommodatie keuze uit:

DIT GARANDEREN WE JE

 • Niets moet enkel genieten ….
 • Een gevarieerd publiek met een goed mix van alle ingrediënten
 • Enthousiaste, betrokken Snowtravelbegeleiding
 • Nederlandstalige skiles bij voldoende inschrijvingen van hetzelfde niveau (6) en is beperkt tot 3 niveaus
 • Sfeervolle omgeving en een unieke beleving in prachtig kader

Inbegrepen

 • Enthousiast en betrokken Snowtravel organisatie (begeleiding)
 • 2 overnachtingen in autocar tijdens autocar traject per Dream Class
 • 3 of 4 overnachtingen in hotel
 • Keuze uit verschillende hotels, prijzen op basis van in een 2-persoonskamer. (Indien je wenst de kamer te delen is dat met iemand van hetzelfde geslacht)
 • Energiek ontbijt en uitgebreid avondeten
 • Extra ontbijt bij aankomst + extra avondeten bij vertrek
 • Nederlandstalige skilessen (max.3 niveaugroepen)
 • Alle taksen, BTW, administratiekosten, drinkgeld chauffeur zijn inbegrepen

Niet inbegrepen

 • Skipas, u kan deze wel optioneel bijboeken
 • Huur ski- of snowboardmateriaal (kan u ter plaatse huren)
 • Annulatie en/of reisbijstandsverzekering
 • OPMERKING: Organiseer je liever zelf je vervoer? Dat kan ook, in dat geval is er een korting van 80 euro ppAlle info over de Clubformule weekreis buiten seizoen
Alle info over de Clubformule shortski buiten seizoen

VERVOER DREAM CLASS AUTOCAR


Slapend reizen is een ontspannen manier van reizen. Geen gedoe met zelf rijden, sneeuwkettingen, etc. Je vakantie begint vanaf de minuut dat je op de autocar stapt. Zo kan je alvast kennis maken met je skigenoten en je reisbegeleid(st)er.
Je bent in de mogelijkheid om in een Dream Class te reizen zoals een echte VIP on tour! De Dream Class dubbeldekbus is uitgerust voor 28 personen met vaste zetels en aparte bedden. (8 dubbele en 12 single). Tussen al de luxe en fun door, zou u haast vergeten te slapen. Zelfs dat belooft leuk te worden. De bedden bevinden zich op het bovendek, alsook 8 vaste stoelen. Het benedendek is enkel uitgerust met stoelen waarvan een aantal met tafel, ook de bar kan u hier vinden. Luxestoelen zorgen voor een aangename en veilige reiservaring. Droom weg in één van onze échte bedden en beleef het slaapcomfort of zet je neer in onze comfortabele zetels en … relax! Opgelet: niet alle reizen inclusief bus worden uitgevoerd met een Dream Class. First Class, Royal Class of Sleep Class zijn ook mogelijk. Op de infofiche van elke reis kan u zien welk type bus voorzien is. Ook de reiscode geeft het bustype weer: DC= Dream Class, FC= First Class, B= Royal Class, S= Sleep Class.
 

Shortski met les

Het aangeboden programma is vrijblijvend voor deelname. U bent op elk moment volledig vrij om te kiezen of u wenst deel te nemen of niet. De activiteiten zijn afhankelijk van de diverse factoren zoals bestemming, weersomstandigheden, interesse van de groep…Opmerking : Dit programma’s geldt als voorbeeld en is nooit representatief voor alle reizen. Het is bedoeld een indicatie te geven van de beleving en wat u mag verwachten.. Dit is een voorbeeldprogramma van een 5 daagse shortski, voor 4 daagse is het programma gelijkaardig voor 4 dagen.
Dag van vertrek :
Jouw vakantie start vanaf het moment je plaats neemt in onze Dream Class. Gewoon achteruit leunen en je reisgenoten leren kennen. Voor degenen die met eigen wagen rijden is de aankomst in hotel op zaterdag.

Dag van aankomst (dag 1) :
Aankomst op bestemming rond ontbijt uur. Na het uitladen van de bagage wacht je een heerlijk energiek ontbijt. Kamers zijn beschikbaar in de namiddag, je bagage kan steeds in een ruimte geplaatst worden. Na het ontbijt kan je in deze ruimte u rustig omkleden om te gaan skiën of wandelen. De bestelde skipassen worden verdeeld. In de voormiddag is er afspraak bij het skiverhuur voor degenen die dit wensen, jouw reisleider zal je hierin begeleiden.  
Wanneer de sluiting van de liften nadert is de afspraak voor de aperitief nabij. We spreken af om na te genieten van de eerste dag in de hotelbar. We leren elkaar en het hotel wat beter kennen.  Na het opfrissen laten we ons culinair verwennen. Misschien nog een laatste afsluiter in de bar en dan een 1ste dag voldaan afsluiten.

Dag 2:
De ochtend start met een hartelijk ontbijt. Nadien kan je vol energie je dag starten. Voor deelnemers van de skiles is er afspraak in de skikelder. De groepsindeling zal s ’ochtends gebeuren. De skiles is in de voormiddag 3u per dag.  Er zijn maximaal 3 niveaugroepen. (Voor de 5 daagse shortski is de les van zondag tot woensdag, voor de 4 daagse van woensdag tot vrijdag)
Voor de andere skiërs is er namiddag de keuze om in groep met de reisleider of individueel te skiën. Indien de ski niveaus van de deelnemers erg verschillend zijn, zal de reisleider afwisselend per groep skiën. Indien je graag wat later de piste opgaat is er s ’middags bij de lunch steeds de mogelijkheid om aan te sluiten bij de groep. We maken afspraak voor de lunch. We zetten nadien onze actieve namiddag verder en eindigen de sportieve activiteiten voor vandaag in de meest gezellige après-ski van het dorp. Nadien spreken we voor het diner af.

Dag 3:
Voor de skiles wordt er na een deugddoend ontbijt afgesproken aan de skikelder. De andere skiërs hebben in de namiddag opnieuw de keuze om individueel of begeleid te skiën. We spreken af om samen te genieten van de lunch.
Vandaag is het na het skiën rodeltijd, met z’n allen gezellig naar beneden glijden. Na de adrenaline boost is het hoog tijd voor een verkwikkend drankje. Dan zien om tijdig aan tafel te gaan. Met voldoende stof om na te praten spreken we af in bar van het hotel.
 
Dag 4 :
Na een goede nachtrust en verzorging van de innerlijke mens, spreken we af in de skikelder. Aansluiting bij de groep kan wederom bij de lunch. Op dinsdagnamiddag is er voor de liefhebbers skitocht voorzien, we verkennen de leukste pistes en doen heel wat kilometers, uiteraard aangepast aan niveau en zin van de groep. Zo ontdekken we enkele nieuwe berghutten. De laatste avond wordt traditioneel afgesloten met een goede après-ski. Net op tijd aan tafel genieten we samen van het avondeten.

Dag 5:
Na een laatste ontbijt inpakken en uitchecken, nog niet wegwezen. Onze bagage wordt samen ondergebracht in een ruimte waar we ons straks ook kunnen omkleden. Net zoals de andere dagen bent u vrij om te doen en laten wat u wil. Naargelang de interesse van de groep kan er nog samen geskied, geshopt of gewandeld worden. Afspraak voor het avondeten om 17u30, gelieve dit te respecteren zodanig dat de planning voor de terugreis behouden blijft.  Vertrek bus om 19u stipt, verzamelen aan de receptie. Met een bagage vol herinneringen keren we voldaan terug richting België. Tijd om na te genieten en uit te kijken naar een volgende reis.

Dag van thuiskomst:
Aankomst in Genk is voorzien rond 7u afhankelijk van weg en weersomstandigheden. Vanuit Genk zal er verder gereden worden naar de gevraagde afstapplaats.


 
 

Quality over quantity